Give-away: Lynhistorier

by michelle

Jeg er så heldig at været stødt på to-mandsvirksomheden Klodshans for viderekomne – en konsulentvirksomhed, der er funderet i eventyrfiguren Klodshans. Han er får det bedste ud af det, han nu engang har – blandt andet end ged, en død krage, en lomme fuld af mudder og en masse charme, og ender faktisk med prinsessen og det halve kongerige. Med dette mindset arbejder Klodshans for viderekomne for, at vi får udnyttet vores fulde potentiale. Det kan både være fagligt, men også som historiefortæller. For vi bærer alle sammen på historier, der bare venter på at blive fortalt. Til det sidste har Klodshans for viderekomne blandt andet udviklet spillet, Lynhistorier. Uden at forklare reglerne helt til bunds, så er det et spil, hvor alle vinder – man deltager ved at fortælle og lytte. Spillet bliver forklaret således: Lynhistorier er skabt for at lokke historier fra det virkelige liv frem. Vi er allesammen fulde af dem. Nogle gange skal de bare hjælpes lidt på vej”.

Jeg har mødt på Pernille fra Klodshans for viderekomne et par gange i forbindelse med mit arbejde, og derudover har jeg deltaget i en workshop i forbindelse med netværket Ladies First – et netværk for unge foretagesomme kvinder, som jeg også kan anbefale jer at tjekke ud. Men Pernille, med hendes meget karismatiske væsen, og hendes metoder er meget sympatiske, og det er virkelig sjovt at være tvunget til at fortælle historier. Derfor er jeg glad for at kunne udlodde et spil Lynhistorier til én heldig læser.

For at deltage i give-away’en skal I blot fortælle mig en god historie på udfra ét af de tre fortællekort, I kan se på det sidste billede: “En øjenåbner”, “Vi var mange i bilen” eller “Min tidligeste erindring”.

Der er ingen krav til jeres historier: De må være korte, lange, gode, kedelige, sjove, triste, sørgmodige – bare de tager udgangspunkt i jer selv. Herefter trækker jeg lod blandt alle deltagere. I kan deltage indtil 3. søndag i advent d. 15. dec. kl. 15.15. Husk at skrive jeres mail i mailfeltet (det er kun mig, der kan se den), så jeg kan kontakte den heldige vinder.

Det er noget nær den perfekte mandelgave eller måske som en god gave til en hel venindeflok, hvor man trænger til at “ryste posen” og høre nye historier. I kan læse mere om Lynhistorier her og om Klodshans for viderekomne her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...