Rigtig godt nytår! Jeg håber, I alle kom godt og sikkert ind i det nye år. Selv hoppede jeg ind i året hos gode venner i Risskov til fest og farver, masker og stjenekastere, masser af bobler, god mad i selskab med nogle af mine favoritmennesker. 1. januar blev tilbragt på en sofa med hjemmelavede burger og Das Boot på fjernsynet. Jonas og jeg ses hver 1. januar sammen med Anne og TH til lang og langsom film (som er perfekte at slumre til) med hjemmelavede burgere. Det er en hyggeligt og rolig start på et nyt år.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Nytårsaften”

  1. Godt nytår til dig også 😉
    Ser ud som om det har været en god aften – er helt vild med de små flasker med bobler ved hver kuvert – fin idé 😀
    Lækker tradition den 1. – den stemmer jeg for 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *