En ting, jeg virkelig nyder, er at forkæle mig selv med cremer, olier, scrubs, lange bade, velduftende parfumer og tændte stearinlys. At gå all-in på velvære og forskønnende produkter. Jeg har derfor tilmeldt mig BirgitsBox, endnu én af disse skønhedsabonnementer, men her med fokus på grønne luksusprodukter. Konceptet er simpelt: Hvert kvartal op til en ny årstid modtager man en ny kasse med 4 – 5 lækkerhedsprodukter, og langt de fleste er i full size. Produkterne bliver sågar tilpasset til én selv via ens skønhedsprofil, hvor man kan indtaste forskellige ting som hår- og øjenfarve, hudtype, alder og livsstil. På den måde kan produkterne ramme endnu mere plet.

Op til jul modtog jeg min første Birgitsbox, og jeg kunne med glæde pakke følgende produkter ud:

Håndcreme fra Rudolp Care, 2 stk. i lille rejsestørrelse: Håndcremerne tørrer hurtigt ind og er velduftende. Jeg har en til at ligge ved køkkenvasken og på badeværelset. (I min taske ligger der allerede en håndcreme fra Nuxe).

Radiant Eye Contour fra Patyka. Dette er i sandhed i vidunderprodukt! Jeg ved ikke, hvordan den gør det, men min øjenomgivelser virker mere friske, lyse og opkvikkede efter påføring af den lette, lyse øjencreme. Denne creme kunne jeg godt blive forfalden til.

Face Serum fra Karmameju (Jeg har modtaget anti age/dry): En ganske fin ansigtigsserum, som fugter min ansigsthud og beskytter den her i vinterkulden. Den vil aldrig kunne erstatte min ansigtsolie fra Zinobel, som jeg flere gange har råbt hurra for. Men den er et ganske hæderligt supplement, som giver glød til ansigtet. Generelt kan jeg kun på det varmeste anbefale olier og serum til ansigtet.

Evening Red Sugar Scrub fra Voelve: Jeg har faktisk endnu ikke prøvet den. Men grundlæggende forventer jeg ikke meget af en bodyscrub. Den skal være grov i det, så den kan skrubbe godt igennem og fyldt med gode olier til at blødgøre huden. Det kan denne sikkert også.

Lille håndklæde/vaskeklud til ansigtet fra The Organic Company: Smuk, blød og pynter ganske fint på badeværelset. Birgitsbox anbefaler, at man anvender vaskekluden/håndklædet i ansigtet og kroppen sammen med scrubben 2 – 3 gange ugentligt, idet håndklædet dermed vil absobere olierne og vil kunne fugte kroppen. Men jeg vil for det første aldrig anvende scrubben i ansigtet (det tror jeg vil være for krads for min hud), og så synes jeg ikke, at det vil virke særligt lækkert med et indfedtet håndklæde? Jeg anvender det bløde håndklæde, når jeg renser mit ansigt om aftenen, hvor det blidt hjælper til med at rense.

Frugt- og nøddebar fra RAW Bite med kakaosmag: Haps! Den blev spist, efter billederne blev taget. Jeg gad også godt smage den med kokos…

Hvad med jer? Kunne I godt finde på at abonnere på skønhedsprodukter? Gør I det måske allerede?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments on “Skønhed: Birgits box”

 1. Indtil nu har de mange skønhedsbokse man kan abonnere på ikke fanget min interesse. Men skal da lige love for at Birgit har fået vækket min interesse. Den boks du har modtaget er jo som lavet til mig!!! Så det må jeg bestemt lige have tjekket ud 🙂

  Kh Lou

   • Hmm.. vidste ikke der var to størrelser? Hvor ser du det henne på siden? Men jeg tænker, at min er den store. Jeg giver 579 kr. per box.
    Og ja er helt enig med dig i, at de andre abonnementer overhovedet ikke fangede min interesse, dårlige og kedelige produkter, som jeg ikke rigtig “manglede”.

 2. Havde ikke umiddelbart forestillet mig, at det kunne være noget for mig. Lidt for meget jeopardy over det, men det, du skriver, med at boksen tilpasses ens skønshedsprofik, lyder da afsindig godt. Må lige tjekke det nærmere…

  • Ja, præcis man aner jo ikke, hvad man kan få sådan “lykkepose”. Men her tænker, at jeg de netop rammer mere plet fordi de 1) har et godt udvalg af samabejdspartnere, hvis produkter jeg normalt kan lide og 2) pga. ens skønhedsprofil, så man får produkter tilpasset til en.

 3. Det ser super fint ud…men er det bare mig der synes at det er lidt komisk at de kalder den Birgits Box når én af de største og mest populære abonnements-bokse i USA hedder BirchBox ….ligger lidt tæt op ad i ordlyd og tekst ….ha ha …lidt sjovt 😉

  • Har aldrig hørt om BirchBox, men det kan da godt tænkes, at Birgitsbox er kraftig inspireret derfra? De skriver fx. kun på engelsk på deres website, så måske. Mener de om hinanden i koncept? (med fokus på grønne produkter fx).

 4. Det er en egentlig en meget fed. Men koster det virkelig 579 kr.? :O Det er ret pricey synes jeg for noget man ikke helt ved hvad man får – men selvfølgelig det er jo superlækre produkter, og det koster. Hmmm interessant 🙂

  God weekend, søde 🙂

  • Det er klart den dyrese skønhedsabonnementsbox (dejligt langt ord!) på markedet. Men jeg må dog sige, at det er den eneste, jeg har lst til at prøve eftersom deres fokus er på grønne produkter, som jeg går op i. Desuden er flere af produkterne jo fullsize modsat de andre bokse, man kan abonnere på. Tilgengæld hænger man jo så også på en stor flaske, hvis man ikke bryder sig om produktet. Så det må man jo gøre op med sig selv. Men ja, det ER mange penge, men jeg synes faktisk, jeg har fået meget for dem, og jeg har modtaget produkter jeg under alle omstændigheder ville købe før eller siden (ansigtsserum og bodyscrub fx). Dog fra andre brands end dem jeg normalt altid tyer til. Og så var der øjencremen, som jeg normalt aldrig selv ville købe, men som virkelig har været en øjenåber (pun intented 😉 ) Den var jeg glad for at få prøvet.

   Jeg tror, jeg vil sige, at boksen er til dem der virkelig gerne vil prøve nye luksusprodukter af – som har en interesse for det.

   Jeg tror, jeg vil teste endnu en boks, og se om den er ligeså god som denne. 🙂

 5. Ej, hvor lyder det lækkert! Jeg abonnerer ikke selv på nogen boks og havde egentlig heller ikke overvejet at prøve før nu. Men den her, den ser jo virkelig lækker ud!

  Jeg prøver (som noget lidt nyt) så vidt muligt at leve økologisk og derfor bliver alle mine skønhedsprodukter stille og roligt skiftet ud med et grønt alternativ, så snart bøtten er tom. Det her er jo en perfekt måde, at få lov til at afprøve lidt af det hele. Må se om der kan findes plads til den på kontoen. 😉

  Jeg har forresten selv en sugar scrub fra Voelve og den er altså virkelig effektiv! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *