I formiddags kl. 09.02 mødtes jeg med Lou  til en kop kaffe hos Street Coffee på Brammersgade, inden vi begge to senere skulle på arbejde. På trods af, at det er et lille bitte sted, og der var et konstant leben af mennesker, sad vi trygge og veltilpasse på en lille bænk og fik snakket og catchet up. Det er lang tid siden, at vi har set hinanden – vi har begge haft travlt i forhold til vores jobs, som kan fylde mere i hovedet end, hvad godt er. Da vi skiltes efter vores formiddagskaffe, kunne jeg høre fuglene synge og mærke solens skarpe, lyse stråler mod mit ansigt, imens jeg cyklede ned af gaden. Jeg tror, at dette forår bliver godt.

At starte sin formiddag godt med en hurtig men dyb snak kan gøre underværker. Det kan varmt anbefales.

Street Coffee
Brammersgade 15, 8000 Aarhus C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Formiddagskaffe hos Street Coffee”

  1. Det er altså fordelen ved at møde op ad dagen. Efter sommerferien skal jeg møde 7.30 hver dag! Der er ikke tid til meget andet end kedelig havregrød inden ;P

  2. og tak for den rare anbefaling:) lyder kun dejligt og brugbart. street coffee er lige ved siden af aarhus-kontoret på mit job – det ser så hyggeligt ud.

  3. Det var virkelig en skøn måde at starte dagen på – jeg er klar på at gentage det i næste uge 🙂 Vi kan altid veksle lidt med Spisesalonen hvis det er..

    Kh Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *