Lidt nyt til toilethylden… eller rettere – en del er genopfyldning.

  • Ansigtscreme fra Jurlique: “Slurp!” siger min hud, imens den mæsker sig i den fede rosencreme.
  • Rensecreme fra Dr. Hauscka: Det er altså den bedste rensecreme på markedet. Baseret på mandelmel og dejlig blid. Jeg bruger den i badet om morgenen. Trykker den blidt i ansigtet og skyller efter med vand.
  • EOS Lipbalm med mintsmag: Så fin, mintfarvet og rund. Lige til at have i tasken.
  • Hårbeskytter fra EVO: Til at passe på lokkerne, når de bliver føntørret, inden styling (sker ikke så ofte her), mod solens stråler eller for at undgå krus i fugtigt vejr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Skønhed: Lidt nyt”

    • Jeg synes, at den er rigtig god, og det er et genkøb fra min side af. Men ellers er jeg glad for Dr. Hauscka rosencreme eller kvædecreme, hvis du vil have et lidt billigere alternativ. Men ellers så er mit aller bedste råd en olie fra Zinobel. Den gør underværker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *