For et år siden…

Var jeg allerede hoppet i forårsfarverne.

Beundrede jeg de fineste pastiller i nysselige små pakker hos Moccacity (der, hvor man kan få byens bedste hindbærsnitter, hvis nogen skulle være i tvivl)

Tullede jeg rundt i butikken med det fineste tyrkise gulv, Rosen og Liljen (som måske har skifet navn igen?) i Latinerkvarteret.

Nød jeg min fine hyggekrog i vinduet med blog- og magasinlæsning.

Havde jeg forår på neglene.

Og var forårskuller.

Tænk sig… for et år siden var jeg næsten gået igang med mit speciale, og jeg havde en svimlende mavefornemmelse over, hvad min fremtid mon ville bringe. Samtidig var jeg forårskuller, hvilket jeg i høj grad også er nu, og sammen med denne kildrende fornemmelse kommer også en høj grad af optimisme og håb. Det er hyggeligt at kigge tilbage og spændende at kigge fremad. Men vigtigst af alt – husk at nyde det korte nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “One year ago: Februar 2013”

  1. det her spørgsmål er åndssvagt, men det lyder sådan her: de der puder i din vindueskarm er meget fine, også hynderne: meget fine. men puderne, hvor er de mon fra? de er fine, synes jeg. fine fine fine.

    • Åndsvage spørgsmål er altid velkomne. Og tak 🙂 Puderne er faktisk hjemmelavede. Stoffet er købt i stof of stil for 5 – 6 år siden. De store puder er 1m2 og den lille sorte 50cm2. Og såer de fyldt med vatdyner fra IKEA (den billigeste form for fyld jeg kunne finde)

  2. Smuk afsluttende betragtning. Hvor har du evigt ret.

    Og også fine billedglimt. Jeg elsker at se verden gennem din kameralinse 🙂

    • Tak, søde Rikke 🙂 Jeg kan huske, at der på en magnetopslagstavle i køkkenet i mit barndomshjem – på sådan en gul væg henover spisebordet – blandt en masse postkort, huskesedler og andet hang et lille postkort, hvor der stod “alt for hurtigt, alt for kort, men det lille nu er endnu vort”. Nuet er det med at nyde. Lige nu og her. Selvom jeg efter en tid, der har været lidt hård har fået for vane at kigge fremad og tilbage, fremfor at nyde nuet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *