Nogle gange opstår der nogle muligheder i ens liv, der kan føre én nye og spændende veje, og det er om at gribe dem, når de byder sig til. Det handler om at føle efter i maven, tænke med hjertet og at bruge hjernen. Det betyder, at jeg har skiftet job. Siden starten af februar har jeg afsluttet mit gamle arbejde og startet op på mit nye. Nu står der projektleder for et større IT-projekt på mit visitkort. Spændende, alsidige opgaver. Mange bolde i luften. Kommunikation, communitybuilding, kulturforandring, projektledelse er blandt andet noget af det min nye dagligdag kommer til at gå med. Og jeg er vild med det.

Forår, nyt job, nye veje. Hurra. Helt ind i maven hurra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments on “Nye veje”

    • Tak, søde du! Det vil jeg rigtig gerne være med til. Kan du ikke hive fat i mig, når du kommer hjem fra byernes by?

    • Taaaaak! Det er rigtig spændende – omend det altid er lidt hårdt at starte op med nyt. Håber det også går godt med dine skriverier.

    • TAK! Det har jeg bestemt 🙂 Og det burde være muligt at flekse en dag, så vi kan tage en kop morgenkaffesnak igen snarest.

    • Tusind tak, Xenia 🙂 Ja, jeg håber også, at denne stilling vil føre en masse godt med sig. Jeg tager det som det kommer, og ser hvad der sker.

    • Hihi, tak, søde Debbie. Jeg ved ikke, hvor meget jeg sådan fifler med, men jeg er dælme glad for at lande i nyt job. 🙂 Og så går du jo også selv rundt og fifler med en del spændende ting, Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *