Café Englen er et sted, jeg ynder at besøge for en god omgang morgenmad eller brunch. Det sker ofte, at Jonas og jeg står sent op om søndagen for at tulle rundt nede i byen efter morgenmad, og vi ender ganske tit på Café Englen. Deres djævlebrunch er syndig god, de serverer croque madame og så laver de nok verdens bedste kop varme kakao. Indretningen er hyggelig og eklektisk med en skøn parisisk stemning. Nu hvor forårssolen er begyndt at titte frem, så vil jeg også anbefale at sidde enten i den fine, hyggelige gårdhave eller ude foran, hvor man passende kunne nye en kop kaffe eller en øl, imens man ser andre aarhusianere slente forbi. Det er en skøn måde at tilbringe sin tid på.

Café Englen
Studsgade 3,
8000 Aarhus C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Café Englen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *