Sidste weekend var vi fem piger, som pakkede bilen og kørte til Ebeltoft, hvor den stod på sommerhushygge. Solen viste sig fra den bedste side, og vi fik fregner på næserne. Vi grinede, spiste is, drak, vin og bobler (Nynne har fået job på Borgen, og det skulle fejres!), grillede, hoppede i vandet, gik en lang tur i Ebeltoft by og på den smukke, gamle havn, og så snakkede vi til langt ud på natten – om job og karriere, hus og hjem, byture og drenge. Blandt andet.

{Ebeltoft er en smuk, smuk, yndig og gammel by med det hyggeligste torv og gågade}

{Midt i Ebeltoft står den gamle Maltfabrik, som er ved at blive lavet om til kulturhus. Jeg tror, det bliver et rigtig fedt sted}

{Vi spise en is fra ParadIS på torvet i solen}

{Lørdag morgen startede vi med at løbe ned til stranden og hoppe i vandet. Det foregik under skrig og hvin, og var friskt og sjovt.}

{Ebeltofthavn er bestemt en gåtur værd}

{Pomfritter med af remoulade og mayo skulle der til efter en lang gåtur i byen}

{Vi nåede sågar at grille}

{Solen skinnede så fint ved vores lille sommerhus}

Ebeltoft er virkelig en herlig by at stikke af til på en lille weekendtur. Det er en gammel by med de yndigste pastelfarvede huse og fineste gårdhaver. Havnen indbyder til gåture, og hvis jeg kommer til Ebeltoft igen vil jeg besøge Glasmuseet. Turen fra Aarhus til Ebeltoft og hjem igen kan foregå gennem smukke syddjursland, som er meget idylisk med kurvede bakketoppe, gule rapsmarker og med et konstant kig til havet.

Denne uge har været hektisk med masser af arbejde under Internet Week Denmark, og nu står den på SPOT festival. Jeg håber, I får en dejlig weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “Piger på tur: Ebeltoft”

  1. Jeg er lige flyttet til Aarhus N/Mejlby og vil da helt klart ta en udflugt til Ebeltoft med de fine anbefalinger du har her… ser jo smadderhyggeligt ud.

    • Jeg har boet i Aarhus i en del år efterhånde, og det var mit første besøg i Ebeltoft, men jeg kan altså virkelig varmt anbefale en smuttur dertil. Perfekt til en søndagstur 🙂

  2. Det ser ud til at have været en dejlig weekend. Det kan være, at Ebeltoft skal på listen over steder, jeg snart må besøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *