Apotekerskønhed og den perfekte basis t-shirt

by michelle

Jeg har gjort mig nogle gode køb her på det seneste.

I COS har jeg fundet den perfekte basis t-shirt i blød jersey i det perfekte loose fit, men uden at det bliver for sloppy, med rundskåret hals – og uden en irriterende lomme på brystet. Jeg blev så hooked, at jeg fluks købte to – en hvid og en med marineblå striber. Til en pris på 125 kr. stykket kunne jeg godt være fristet til at købe en sort og en grå også.

Det er ikke kun på de franske apoteker, at man kan gøre sig nogle fornuftige køb til badeværelseshylden. Jeg har netop anskaffet mig lidt blandet godter: Eau Thermale fra Avéne, som i princippet blot er vand på dåse, men som giver mig følelse af velvære, når jeg renser mit ansigt om aftenen. Derudover en solcreme på spray også fra Avéne til forårssolstrålerne. De blå, lidet flatterende tændstiksdimser kan jeg kun anbefale – de er så meget rarere, end at stå og rode rundtmed tandtråd steder man alligevel ikke kan nå. Den mørkerøde svamp er en såkaldt Konjac Sponge - en lille svamp med  gode egenskaber. Den renser ganske blidt, og er yderst naturlig, økologisk og velegnet til sart ud. Man fugter den med vand, og renser derefter sit ansigt med den. Derefter skal den blot skylles og hænge til tørre. Efter tre måneder skal svampen skiftes ud, og da den er organisk er den fuld nedbrydelig. Jeg har nu brugt svampen til at rense mit ansigt med om aftenen i en uges tid, og jeg er stor, stor fan. Min hud er så fin, fin, og det er et hurtigt, praktisk og nemt renseredskab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...