I forbindelse med den konkurrence som Sofie og jeg vandt til Spot fik vi begge et gavekort til saxo.com. Der gik ikke længe før jeg fik det brugt. Kinfolks kogebog har længe stået på min ønskeseddel, ligesom at jeg har været nysgerrig på Banana Yoshimotos ord. Bogen Paris Street Style synes jeg kunne være hyggelig læsning på en doven søndag.

Jeg kommer i øvrigt snart med en række læseanbefalinger. Og så er jeg nysgerrig – hvad er jeres seneste bogkøb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Seneste bogkøb”

  1. Mit seneste køb er Theis Ørntofts Digte 2014. Og øverst på listen står Siri Hustvedts A Blazing World, som jeg regner med at indkøbe til at læse, så snart min eksamen er slut.

    • Har du læst “What I loved?”/”Det jeg elskede” af Siri Hustvedt? Den er virkelig god. Tilgengæld læste jeg “Summer of men” af hende, og den blev jeg så skuffet over, at jeg har holdt en pause fra hende i et stykke tid. Men måske jeg snart skal til at prøve igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *