Vestergade havde klædt sig fint på i farverige vimpler i anledningen af Vestergadefestivalen.

Bryllupsreception afholdt i Uniparken, som leverede perfekte rammer til en hyggelig eftermiddag. Der var kransekage, bobler, chokolader og sødmefyldte jordbær – også til os, der blot var med til glo-bryllup. Solen og den blå himmel gjorde deres til, at det blev en en succes.

Til indflytter/navngivningsfest hos søde Anker og hans dejlige forældre i deres hyggelige lille lejede hus. Der blev budt på dåseøl og grill i haven. En dejlig dag, hvor folk kom dumpende hele dagen og kunne blive til sent på aftenen.

De sidste sommerdage har budt på gode og hyggelige fester og kom-sammener i gode venners lag. Alt sammen noget der er sommerhits i min bog. Det bedste af det hele? At sommeren først kun lige er begyndt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Sommerhits”

  1. Så sødmefuldt og håbefuldt. Der venter så mange guldstunder i sommeren forude; meget mere af alt det gode. Jeg håber, du går en forrygende sommer i møde. Fyldt med jordbær, kærlighed, søde mennesker og farverige gadehjørner.

    • Og nu er vi allerede 1/3 del inde i sommeren. Det går så stærkt – vi skal virkelig huske at nyde den, imens den er her. Jeg er fan af sommeren. Jeg håber, at du får en rigtig god sommer, Rikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *