Søndag aften må for mit vedkommende gerne byde på en date med ham jeg bedst kan lide og Netflix. Gerne iført bløde tullebukser og en løs t-shirt. Hvis det så endda akompagneres med velsmagende sushi fra favorit sushistedet med en ginger ale on the side så er der ikke et øje tørt.

Hvad er gode elementer for en hyggelig og afslappet søndagsdate for jer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Søndagsdate”

  1. Det lyder ikke som nogen dårlig søndag, det der. 🙂

    Personligt dater jeg mig selv i aften, fordi min kæreste er på fyn hele ugen – så den har indtil nu stået på et par gode sandwiches og kolde øl på terrassen og om lidt, når hyldeblomstsaften er færdig, smækker jeg også en gang Netflix-something på, tror jeg. 🙂

  2. Uhm, hvor ser det lækkert ud 🙂 Lyder i øvrigt som en søndag lige efter mit hoved.

    Der måtte nu også gerne være et par pelsede kattebørn, noget lækkert chokolade og et hyggeligt tæppe at putte sig under. Så er jeg mere end tilfreds! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *