(Billeder fra sidste års Northside)

Wup wup! Så står den på Northside Festival. Jeg har endda fri både i dag OG mandag, så det bliver jo en helt miniferie. Jeg skal drikke fadøl og høre god musik – blandt andet med de søde piger ovenfor. En af de bedste traditioner ved Northside er de mange gode fælles-spisninger om formiddagen. Det er simpelthen så hyggeligt at sidde sammen fælles om tømmermændene om et godt morgenbord inden man igen hopper på cyklen til Ådalen.

Musikprogrammet i år er jo stjernespækket, og jeg tror, at det bliver en sand fest. Jeg skal blandt andet høre Franz Ferdinand (deres seneste plade er jo det mest festlige ever!), Lana del Rey, Arcade Fire, Pixies, Cold Specks, Oh Land, White Lies og Queens of The Stone Age. Juhuu!

Ses vi? Og hvad skal I høre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Next stop: Northside”

  1. Jeg håber vejret er bedre i Århus end i København, men uanset hvad, så lyder det som om du får en fantastisk festival – i hvert fald med det program. Jeg har slet ikke kigget på programmet, fordi jeg godt vidste at det ikke ville komme til at ske, men hold da op…

    • Vejret endte med at være helt perfekt, så det var virkelig en god, god weekend. Men det kunne jo næsten ikke være anderledes med det musikprogram. Håber du kommer afsted på nogle andre festivaller i nær fremtid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *