Dette indlæg er lavet i samarbejde med Huawei.

Jeg har længe gået og overvejet at anskaffe mig en ny telefon, og da jeg så var så blev kontaktet af Huawei, som ville høre om jeg var interesseret i at modtage deres nyeste skud på stammen – en Huawei Ascend P7 – tænkte jeg mig lidt om, (jeg overvejede blandt andet, om der skal være kommercielle indlæg her på bloggen), men jeg endte med at takke ja – blandt andet for at kunne forkæle jer læsere lidt. Læs med længere nede.

Men også fordi jeg længe har overvejet at anskaffe mig en Android-telefon. Her kan man virkelig customize sin telefoninstallere flere forskellige widgets, så jeg nu kan se alle mine instagram-billeder direkte i menuen, have mine favorit-kontakter direkte i menuen og styre Spotify direkte fra startskærmen – blandt andet. Derudover så snakker den rigtig godt sammen med forskellige Google-services: Udover gmail, så er der direkte adgang til mit googledrev, så det er super nemt at synkronisere mine filer fra computeren.

Det er en flot telefon med en storm skærm – perfekt til at læse blogs, se film på og tulle på Pinterest. Derudover er den dejligt flad, så den snildt kan være i fest-clutchen. Det er en rigtig kamera-telefon, som tager knivskarpe billeder også i situationer med dårlig belysning, og så er for-kameraet opgraderet, så det er muligt at tage gode gruppeselfies. Jeg overvejer næsten at lade mit kamera blive hjemme fra Roskilde Festival, og så kun bruge min telefon.

Alt i alt er jeg rigtig tilfreds med min nye telefon, som jeg glæder mig til at få brugt noget mere. (Jeg skal blandt andet have fundet en bedre “alarm-lyd” – sikke et chok jeg fik i morges!)

Og i næste uge kan én af jer være så heldig at vinde en telefon magen til min. Watch this space.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Ny telefon: Huawei”

  1. Uh, tør du godt tage sådan en fin telefon med på Roskilde? 😉
    Men den ser læks ud. Tillykke med den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *