Obs! Konkurrencen er lukket for deltagelse nu. Der er blevet trukket en vinder via random.org, og det blev Mia, der foreslog app’en “a beautiful mess”, der vandt. Hun er blevet kontaktet direkte. Tak til jer alle for at deltage!

Så er jeg klar til at skyde bloggens største give-away igang. Jeg har i samarbejde med Huawei mulighed for at forkæle en af jer med en spritny, lækker mobiltelefon nemlig en Huawei Ascend P7. Det er en rigtig kameratelefon, og selvom jeg har haft meget travlt på arbejdet og derfor ikke helt så god tid til at komme ud på opdagelse med kameraet, så kan jeg se, at det tager nogle helt og aldeles knivskapre fotos. En ting, som jeg har bemærket, og som jeg synes er brandgodt, er at det er lynende hurtigt til at tage billederne.

Nedenfor kan I se lidt eksempler på, hvilke billeder man kan tage med Huawei’en. Især fotoet med blomsterne synes jeg viser, hvordan kameraet er godt til at indfange mange farver og nuancer, og billedet ved åen viser, hvordan det også er godt til at lave dybde i billederne.

For-kameraet på telefonen er også særdeles godt, og er knivskarpt til at tage selfies eller sågar et gruppebillede. Jeg har dog hverken set særligt pæn ud eller været social de sidste mange dage, så jeg har desværre ikke haft mulighed for at tage nogle af den slags billeder endnu.

Hvis I ellers vil se, hvilke billeder man kan tage med telefonen, så følg med ovre på Instagram, hvor jeg løbende lægger billeder op taget med telefonen, og ellers kan jeg forestille mig, at nogle af billederne her på bloggen også vil blive skudt med telefonen – for eksempel når jeg på tirsdag tager på Roskilde Festival.

For at deltage i give-away’en skal du:

 • Lægge en kommentar nedenfor inden mandag d.30. Juli kl. 23.59, hvor du giver mig dit bedste mobil/smart phone/ tablet/ device tip. Det kan være en anbefaling til en fantastisk fed app, et link til en hjemmeside, hvor man kan købe det vildeste telefon-lir (jeg er en sucker for den slags!) eller hvor man kan købe pæne sleeves til iPad’en. Det kan også være, hvordan man bedst udnytter sin telefon, et strømsparetip, hvordan man bedst opbevarer sin smartphone eller meget andet. Hvis der kommer mange gode forslag og tips, så samler jeg dem måske i et blogindlæg for sig.
 • Skrive din e-mail (bare i feltet beregnet dertil), så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder.
 • Jeg trækker en vinder tirsdag morgen og giver vinderen besked med det samme via e-mail. Vinderen bliver fundet via lodtrækning.

Jeg glæder mig til at læse jeres tips!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments on “Give-away: Vind en Huawei Ascend P7”

 1. Min absolut yndlings-app. er rejseplanen, den er simpelthen bare genial for billøse mennesker:-) Mit bedste tip til en smartphone (iPhone) må være at lade den op i flytilstand, hvilket går meget hrtigere 🙁

 2. Jeg er afhængig når det kommer til screenshots og vil varmt anbefale det som en ekstra hukommelse. Jeg bruger det bla hvis jeg falder over en opskrift jeg gerne vil huske. Måske en liste over hvornår der er loppemarkeder i mølleparken hen over sommeren. På den måde skal jeg ikke gå og huske på hvor jeg fandt oplysningerne. Jeg kunne slet ikke leve uden mine screenshots.

 3. My choice:

  Nexus 5: http://www.google.dk/nexus/5/
  (you can buy it from that link).

  -Quite cheap
  -Your phone will be always update (The Os is pure Google Android)
  -Good Camera

  BTW, here it is a good comparison website.
  http://www.gizmag.com/smartphone-comparison-2014-1/31787/

  When you will find 2 or 3 candidates, find some videos on youtube about each selected phone.

  If you can, go to a real shop and ask to try the demo ones.

  Last step: buy it.

  Usually, in Danmark I use pricerunner.dk.
  It’s a good starting point.
  Otherwise you can google “Name_of_the_selected_phone” + dkk
  or
  “Name_of_the_selected_phone” + kr.

  I hope these info could be useful for your “phone hunting”.

  Good Luck! 🙂

  Daniele

 4. Hvis du er meget på farten, eller blot er så heldig, at skulle på festival, så er mit bedste tip til, at sparer på strømmen, at sætte telefonen på Fly tilstand, når du ikke skal bruge den, så bruger den noget der minder om ingen strøm, og er klar til brug igen, bare med et enkelt klik! Du modtager ikke opkald og sms’er mens den er på Fly, men du kan stadig hører musik, tager billeder mv. 🙂

  – Lise Emilia (som desperat har brug for, at få skiftet den slidte iPhone ud 😉 )

 5. Lækker give away.
  Mit tip må være app’en “Out of milk”, som jeg bruger nærmest dagligt.
  Den kan bruges til at skrive indkøbslister (eller alle mulige andre lister) og mulighed for at dele den med andre. Min kæreste og jeg deler en indkøbsliste, så vi begge kan skrive ting på vi mangler, og når en af os er ude at handle tjekker man blot app’en – ikke noget med glemte indkøbssedler. Det er smart 🙂

 6. Jeg er typen, der både glemmer, hvad andre skylder mig og hvad jeg skylder andre, men med appen Mobilepay overfører man bare med det samme – lige så nemt som at sende en sms. Gætter på at det allerede har sparet mig en del penge 😉

 7. En app jeg simpelthen ikke kan leve uden er SoundHound. Jeg hører tit en sang på radioen, og hader simpelthen når man ikke kan finde ud af hvad sangen hedder. Med SoundHound skal du bare lade appen høre lidt af sangen, og VOLIÁ den har fundet navnet. Det virker ALTID!

  xx Oline Josefine Johnston.
  olinejohnston@hotmail.com

 8. Sikke en fantastisk giveaway!

  Mit bedste tip er nok en super-praktisk app – Out of Milk

  Det er helt basalt en avanceret indkøbsliste, som man kan dele mellem flere personer. Når man så er i supermarkedet, så opdaterer man bare, og vupti har man alle de ting, som alle i huset har skrevet på! Det er specielt praktisk til glemsomme mænd 😉

  Desuden er det supersmart for mig, at man kan skrive på listen uanset hvor man er – og hvis man ikke kan få varen, så gemmer den til næste gang du er ude og handle 🙂

  Desuden kan man lave en “basis-beholdnings”-liste, som automatisk overfører ting som sukker, mel, ris, etc. til listen når du ikke har mere.

  Måske virker det som en lidt kedelig app, men den er virkelig praktisk!

 9. Altså, jeg er ret vild med den app, som A Beautiful Mess har lavet.
  http://www.abeautifulmessapp.com

  Desværre har jeg ingen smartphone selv lige nu (men det håber jeg jo på, at jeg så har på tirsdag, når der trækkes en vinder her), så jeg har ikke brugt appen en hel masse – men jeg har en veninde som bruger den meget, og som er helt tosset med den. 🙂

 10. Jeg vil gerne anbefale clue appen, den fortæller kort fortalt en hvornår ens mens kommer (virkelig smart når man som mig, hele tiden glemmer det)

  En lidt mere nørde app, er appen der hedder cratedigger. Man synkronisere appen med en sin bruger på discogs( en side hvor man taster sin plade/musik samling ind). – kort fortalt kan man altså tjekke sin pladesamling når man er på vinyl jagt! – det er altså ret smart!

 11. Mit bedste tip til IPhone brugere er at købe en længere ledning til opladeren – det er så skønt stadig at kunne bruge sin IPhone, imens den oplader uden at skulle få hold i nakken/sovende arm 🙂

 12. Føj, for en lækker giveaway! I disse fodboldtider vil jeg gerne tippe om app’en VM 2014. Hvis man er fodboldpige, er den her danske app uundværlig under slutrunden. Startopstillinger, liveopdatering, statistik, kalender, and what no. Ge-ni-al og brugervenlig nørde-app!

 13. Mit bedste tip er nok app’en vivino. Det er en ret simpelt app, der gør det meget lettere for mig at nyde et godt glas rødvin, eller forære lækker vin væk i værtindegave.

  Smager jeg en god vin fx. på en restaurant, hiver jeg fluks min telefon frem tager et billede, og vivino finder frem til hvilken type vin det er (navn, årgang, cirka pris, og andres bedømmelser af vinen) og lagre det. Næste gang jeg skal ud at købe vin, kan jeg kigge i mit “vin kartotek” i vivino og blive mindet om hvilke vine jeg kan lide, hvad de cirka koster samt hvor jeg ville kunne købe dem.

  Derudover er jeg altså også ret stor tilhænger af diverse fødevarebutikkers apps, fx. netto og faktas. Det har været med til at jeg med fornøjelse har kunnet afmelde gratis reklamer og aviser… det er godt for miljøet, og jeg har fortsat hurtig og nem adgang til at se ugens tilbudsaviser 🙂

 14. Mit bedste tid er nok app’en Couch-to-5k som er den bedste løbeapp jeg har prøvet. Den fik mig i gang med at løbe igen – og blive ved! Den er super motiverende og nem at bruge og har et indbygget begynder-program, som man følger over 9 uger. Under løbeturene bliver man guidet til hvordan man skal løbe, så kan man løbe og høre skøn musik og så blot en gang i mellem blive afbrudt af en stemme der fortæller én hvad man skal gøre. Jeg vil anbefale den til alle der gerne vil i gang, men mangler det sidste skub 🙂

 15. Jeg synes ret godt om app’en “Dagens App”, som hver dag kommer med en ny app, som i dagens anledning er gratis. Jeg har fået en del fine app’s derigennem – specielt nogen, som normalt koster penge at få fingrene i.

  Derudover kan http://www.mytrendyphone.dk anbefales. De har både tilbehør til iPad og smartphones, og så er det prismæssigt til at overkomme.

 16. Hold op hvor er den lækker! Det er vigtigt at passe på sit udstyr, og for en som mig, der er lidt klodset og ofte taber sine ting, er et sleeve essentielt.

  Jeg er ret vild med det her:
  https://www.etsy.com/listing/94659448/wool-ipad-mini-case-cover-sleeve-peach?ref=sr_gallery_41&ga_search_query=ipad+sleeve+pendleton&ga_ship_to=ZZ&ga_page=1&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery
  og generelt er der mange fine og unikke sleeves at finde på Etsy, hvor privatpersoner sælger deres egne designs.

 17. Min mors hjemmestrikke cover til iPad m.v. Så fine og unikke, de høster mange misundeligt blikke:-)
  KH Signe L

 18. Mit bedste tip er app’en Anywake, som Lufthansa har lavet! Den er genial for dem, som har svært ved at vågne om morgenen. App’en går ud på, at man sætter sin alarm inde på app’en, og når det så er tid til at du skal vækkes, er det med lyden af en storby. Du skal så forsøge at gætte hvilken storby det er, hvis du gætter rigtigt får du et gavekort på Lufthansa! GENIALT!

 19. Med en 5 år gammel Nokia kan jeg ikke selv bidrage med forslag!! (Men krydser i den grad fingre…)

  Min kæreste omtaler dog i meget rosende vendinger Postdanmarks nye app, hvor man selv kan tage et billede, der herefter sendes som et fysisk postkort! Det bringer stor lykke – om det er til venner, bedsteforældre eller andre, der derved får tilsendt et stemningsbillede, en lille selfie eller en anden personlig hilsen..!

 20. Sikke en fantastisk give-away, som jeg rigtig gerne vil deltage i! Men, men, men jeg har ingen smartphone eller andre smarte devices, så jeg har lidt svært ved at komme på et tip.
  Meeen! efter at have haft den der standard nokia smstone – du ved den der BIB BIIIB BIB noget – i alle de 13 år jeg har haft en nokiamobil, så skiftede jeg den her for nogle måneder siden. Og nu! Nu bliver jeg glad når jeg for sms’er i stedet for lettere irriteret. Mit tip er derfor som sagt at skifte ringe- og smstoner til lyde der gør en glad! 🙂

  • Nej, det er jeg virkelig ked af, Nanna! Det er mig, der har været alt for hurtig på tasterne! Undskyld! Jeg håber, at du vil være med en anden gang til en give-away – og så lover jeg, at jeg skriver rigtigt!

 21. Mit bedste tip er app’en Printic, hvor man kan bestille sine billeder fra mobilen udprintet nemt og enkelt og få sendt dem lige til døren. Man kan endda også tilføje små tekster til billederne, som ligner dem, der kommer ud af det dér gammeldags kamera, hvor billederne bliver fremkaldt idet man tager dem. Desuden kan man også bestille billederne til en man holder af og få sendt dem direkte hjem til vedkommende med en tilhørende lille hilsen. Kærlighed <3 Jeg har bestilt alle mine yndlingsbilleder med Printic-appen og hængt dem op på væggen, så de nu udgør en hel mindevæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *