Hej alle sammen! Så er jeg hjemme igen fra en skøn, skøn ferie. Jeg håber, at I har haft det godt?

Jonas og jeg kom hjem torsdag eftermiddag til en meget varm lejlighed på 5. sal. De sidste par dage har jeg pakket ud, gjort rent (hvordan kan en tom lejlighed blive overtaget af så store nullermænd?), været på stranden, spist is (se billedet), sovet længe og lige suget det allersidste ud af ferien og den varme, lumre sommerstemning.

I morgen begynder arbejdet igen, men det er OK. Jeg tror virkelig ikke, at mine batterier har været så fuldt opladte før. Derudover så er jeg inspireret til virkelig at give den gas med bloggen. Jeg skal lige tygge mig igennem billederne fra Italien, og så kommer der et indlæg med lidt tips til de bedste ting, vi oplevede (læs: spiste) i Italien.

Hvor er det skønt at være tilbage! Jeg er klar til hverdagen igen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Hjemme igen”

    • Haha, det er den bestemt ikke. Isen her (med dertilhørende guf) er købt hos den lille kiosk ved Marselilsstranden. Og jeg ved at man kan få tilsvarende god guf ved Fjellerup Strand (her kan man få verdens bedste is!) Men det er måske lidt langt for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *