I weekenden hoppede jeg på cyklen og besøgte GRIM festival. Det så cirka sådan her ud:

Jeg hyggede mig derude med et par gode veninder om torsdagen og lørdagen. Vi hørte lidt koncerter, drak kolde fadøl og drinks og spiste virkelig god mad fra Mikuna, som havde en pop-up bod der. Deres veganerburger med løgringe var virkelig god, og deres indiske gryderet ligeså. De skal besøges igen i nærmeste fremtid. Om dagen nød vi solen, og om aftenen blev vi bidte af myg og kiggede på de fine lyskæder.

Efterhånden er det at besøge GRIM blevet en lille sommertradition for mig, men stemningen derude er også helt unik, så rolig, fin og afslappet. I kan se lidt tidligere indlæg fra GRIM her, her og her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *