Pyha, det har været en lang uge fyldt med travle dage på arbejde og en fyldt aftalekalender efterfølgende. Og næste uge fortsætter i samme tempo, så her i weekenden har jeg slappet så meget af som overhovedet muligt. Men en af de sjovere aftaler i kalenderen i denne uge var besøget hos butikken Naturskøn, hvor jeg sammen med nogle andre blogger-piger blev præsenteret for en række nye spændende, lækre øko-produkter. Som jeg vender  tilbage til en anden gang. For der var bestemt nogle produkter, som kandiderer til at komme på ærespladsen på badeværelseshylden.

Naturskøn har netop lanceret deres onlineshop og i den forbindelse, har de udskrevet en konkurrence, hvor man kan vinde denne fine goodiebag, som indeholder fine produkter fra Rudolph Care, REN, Suki, Jurlieque og Kure Bazaar.

Konkurrencen foregår ovre på Instagram, og du deltager ved:

  • At følge @Naturskon på Instagram
  • Uploade et billede, som viser, hvad du forbinder med naturlig skønhed. Hashtag det med #visosdinnaturligeskønhed
  • Tag derefter både @Naturskon og mig (@michelle_bach)
  • Det er et krav, at du har en åben instagramprofil.

Det er ikke sikkert, at det er en af mine læsere, der vinder – det kan også være nogle af de andre blogger-pigers læsere. Men jeg krydser fingre for jer!  Vinderen bliver annonceret på Naturskøns instagramprofil d. 1. september. Held og lykke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *