Jeg vil gerne dele et tip med jer. Nemlig der, hvor man får byens bedste burgere og milkshakes. Så gode, at de kan kurere selv de værste tømmermænd. Det er nemlig hos Sharks. En all-american diner i fineste 50’er stil, som serverer de bedste burgere, med de sprødeste pomfritter og den sødeste Oreo-milkshake.

Det er et sted, som jeg ikke ville finde, hvis ikke jeg var blevet introduceret til det. Man skal op af trappen ved Telefonsmøgen, og så ind af en lille dør, som jeg synes, man nemt overser.

Man behøves ikke komme der en dag med tømmermænd i øvrigt. Hvis man er til pool, kan man spille det der. Er jeg den eneste, som får lyst til at dresse mig ud på fineste rock-a-billy vis og så starte en fest?

Sharks Diner
Frederiksallé 25
8000 Aarhus C

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Sharks: Byens bedste kur mod tømmermænd (Eller, hvor man kan få en virkelig god burger)”

    • Gør det! “spar” evt. op til en omgang tømmermænd så burgerne virkelig falder et “tørt” sted. Ellers tror jeg bestemt, at man kan lave en hyggelig aften med en flok venner og en omgang pool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *