En af de ting, der giver mig velvære i hverdagen er tid til at tage på café. Nyde en god kop the, spise en let ret, kigge på mennesker, snakke med den person man er afsted med eller blot læse en bog.

Forleden dag nød Jonas og jeg en frokost på Café Englen – et sted jeg vender tilbage til igen og igen. Elsker stedet for afslappede stemning, de prangende vægge og alle menneskerne, der kommer der.  Jeg nød en cæsarsalat med en kop the til. Er jeg den eneste, der nyder at drikke the til min mad?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “Cafétid”

 1. Elsker også cafeture – påtrods af, jeg også elsker at lave mad selv, så er der bare noget over at sætte sig ned i bløde sæder, væk hjemmefra og bare nyde at få maden serveret. Om det er et velkendt sted eller noget nyt der skal prøves, er ligemeget – det er bare hverdagsluksus på høj niveau.

  – Anne

  • Og så det der med at få mad serveret, som man ikke selv ville kunne komme på – det er noget af det, jeg nyder ved at spise ud. Det giver god inspiration til, når man står derhjemme i køkkenet.

 2. Min bror er for nyligt blevet gift med en kvinde fra Kazakhstan, og hun fortæller, at det er gængs viden, hvor hun kommer fra og i store dele af Asien, at man ikke drikker kolde drikke til varm mad og omvendt. Det skulle være dårligt for maven og fordøjelsen og alt muligt helbredsmæssigt.
  Hvis bare du så ikke spiste en “kold” salat, så ville du have været helt vildt helse-agtig 😉

  Men nej… jeg drikker kun grøn te til asiatisk mad, ellers ikke.

  • Jeg er jo MEGA helseagtig 😉 Især min forkærlighed for Blå Thor passer ind i den diskurs.

   Den grønne asiatiske the har jeg nu ikke heeelt lært at sætte pris på. Vi fik den serveret en del i Vietnam, og den er lige bitter nok til min smag. Jeg har også købt noget grøn matcha the, fordi jeg er vild med grøn-the is (ja), og ville prøve at lave det selv. Men selve theen var ikke lige… min kop the.

 3. Jeg elsker også at tage på café og har fået en vane med at tage afsted et par gange om måneden efter arbejde. SÅ nyder jeg en kop kaffe eller te, måske et stykke kage og læser i en bog – bare en time tid. Det er en skøn afslutning på en hård arbejdsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *