For tredie år i træk løb Food Festival af stablen på Tangkroen i starten af september. Jonas og jeg cyklede ned til vandet og nød sensommersolen, imens vi tullede rundt på pladsen mellem boder og stande, hvor man kunne gå på opdagelse i alt indenfor mad og fødevarer. Alt sammen med fokus på den gode danske madkultur.

Det var en hyggelig dag, hvor vi gik blandt økologiske grønthandlere, specialbutikker og delikatesser. Vi valgte at spise mad fra der, hvor der var mindst kø – da der var proppet på festivallen med en del lange køer. Det betød, at vi blandt andet fik blåmuslinger og nogle specialøl og -oste fra Mikkeller. Med hjem kom et glas honning fra Aarhusianske bier og en surdej fra Meyers bageri. Det var skønt at gå rundt i sensommersolen, i den friske luft fra havet i en god og hyggelig stemning, og jeg ville ønske, at jeg havde haft tid til at komme til nogle af foredragene – blandt andet med River Cottage.

Food Festival er et hyggeligt tiltag i Aarhus, og det er fedt at se, hvordan festivallen trækker alle slags mennesker til –  for ligeså meget som  vi via maden differentierer os fra hinanden – ligeså meget er det maden, der samler os. For til syvende og sidst, så skal vi alle have noget at spise.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Food Festival”

  1. Hvor hyggeligt med en festival, der fejrer mad! Der gad jeg godt at have været på besøg. På billederne ser det i hvert fald vildt hyggeligt og ikke mindst lækkert ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *