I dag har været en rigtig søndag, med tid til en god gåtur i mit nabolag. Stemningen, sådan en søndag i Berlin, er noget af det bedste. Børnene leger, løber og cykler på fortovene imens, deres forældrene sipper café latté på den nærmeste cafe med et dovent blik til børnene. Punkerne sidder og drikker dagens første – nok ud af mange – øl, samtidig med at de holder øje med deres hunde. Hipsterne tuller rundt med hænderne i lommerne på vej til gud-ved-hvor, og hippierne plejer deres bugnende altankasser og grønne blomsterbede. Dagen sluttes af med solnedgang over byen og Fernsehturm – set fra mit favoritudsigtspunkt – broen over s-bahnen ved Warschauer str. Berlin er bare bedst om søndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *