Selvom vores lille lejlighed primært består af skråvægge, så kan vi godt have lidt kunst og illustrationer stående under overgangen mellem væg og skråvæg.  Seneste ankomne på matriklen er denne illustration fra Aarhus Universitet. Jeg så plakaten i et busskur tæt på universitet, og synes at den var så fed og vidste at den ville passe lige ind i vores køkken. Så da jeg kom hjem, skrev jeg til Aarhus Universitets kommunikationsafdeling, og spurgte om man kunne købe en plakat. De var så søde, at jeg kunne få den gratis, hvis jeg bare selv kom og hentede den. En, to, tre og afsted på cyklen, og nu står den altså og pynter i vores køkken.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Lidt nyt til væggene…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *