For et stykke tid tilbage besøgte jeg Café Casablanca sammen med Pernille. Her spiste vi en rigtig fin omgang aftensmad i fransk brasseriestil. Jeg har en ubetinget kærlighed til alt fransk, og stedet emmer af fransk stil, så det var svært ikke at lade sig begejstre over stedet. Vi blev kun mødt af afslappede smil, og maden var i tip-top serveret med et godt glas hvidvin til. Når god service, vellavet mad og hyggelig atmosfære går op i en højere enhed, må det være et godt sted. Rygtet siger, at stedet skulle servere Aarhus’ bedste morgenmad, så jeg må nok tilbage til stedet engang ved lejlighed…

Café Casablanca
Rosensgade 12,
8000 Århus C

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Casablanca”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *