DSCF2445

Det er søndag, og der skal være ro på. Jeg sover længe, uden vækkeur, og spiser morgenmad i ro og mag med P1 i baggrunden. I yndlingskoppen er der yndlingstheen – Frisørens the, der med sin blandning af pebermynte og lakrids er lige dele sød og frisk. Den er altid et hit.

DSCF2543

Jeg vil have tid til at læse magasiner med benene oppe i sofaen. Og så vil jeg prøve at få nedskriblet nogle af de ideer og tanker jeg har – få dem organiseret. Det hjælper mig og er enormt afstressende, når jeg får sat styr på og struktureret mine tanker. Så kan jeg bedre overskue dem, og måske endda føre nogle af dem ud i livet. Til det formål tjener min nye notesbog fra Hay, der med sine guldfarvede sider indbyder til inspiration, ganske fint.

Andre ting, der giver søndagsro og hitter på afslapningskontoen:

♦ En løbetur
♦ Småkagebagning
♦ Lange telefonsamtaler med min søster
♦ Neglelakslægning
♦ At læse bøger i vinduet
♦ Bruge ualmindelig lang tid på Pinterest
♦ Tid til at kigge ud i luften og få tømt hovedet

Hvad hitter på jeres søndag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Søndagsro”

  1. Det er ikke ro, der præger mine søndage i de her uger, for vi tonser igennem i lejligheden i weekenderne. Men det var dejligt at se din notesbog, for det mindede mig om, at det er for længe siden, jeg har skrevet mine tanker ned. Det har samme effekt på mig som på dig, lyder det til – det giver ro, overblik og energi til at gå i krig med noget af det, der har rumsteret i tankerne uden en egentlig form. Det er så dejlig håndgribeligt med ord – så har man noget at forholde sig til og arbejde videre ud fra 🙂

    • Det er så spændende med jeres lejlighed, Emma. Jeg tror, at I får et rigtigt fint hjem sammen.

      Men ja, det er vigtigt af og til at skrive sine tanker ned manuelt – bare det at få ordene fysisk ud af kroppen ved at sætte pen til papir gør altså meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *