Forleden dag var der støvsuget, lyset stod fint ind og hele hjemme så faktisk ganske hæderligt ud. Jeg tog derfor et par billeder, og nu kan jeg vise jer lidt glimt fra vores lille hjem.

Velkommen indenfor!

DSCF2498

Jonas’ nyeste anskaffelse – en synthesizer.

DSCF2499

DSCF2502

Noget af bedste i vores lille hjem er vores bogreol, bygget så den passer til skråvæggene. Alle bøgerne virker som én stor udsmykning, og så er der placeret en lille smule dims hist og her. Jeg samler blandt andet på vinkekatte.

DSCF2504

Ethvert hjem skal have en hæderlig minibar. Vores spiritus-samling er pt. lidt sølle efter at være blevet tømt ovenpå en del gode fester.

DSCF2530

Apropros fester. Så kommer diskokuglen gerne i gang.

DSCF2537

Et af de nyeste genbrugsfund – en gammel avisholder, som nu huser de nyeste magasiner, iPad og den bærbare computer.

DSCF2528

Man kan godt slænge sig i vores lille, fine sofa. Man skal bare virkelig ville det.

DSCF2505

Postkortet fik jeg for en del år siden af mine veninder i forbindelse med min fødselsdag. Nu hænger det på spejlet i entréen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Boligglimt”

  1. Super fint hjem I har. Jeg er vild med magasinholderen og det faktum at I har en diskokugle til at hænge permenent – hvorfor ikke gøre hverdagen til en fest 🙂
    /tina

    • Tak skal du have 🙂 Magasinholderen er jeg også svært glad for – den er et genbrugsfund. Og så er det rart at have et sted til alle mine blade, som ellers ville ligge lidt overalt. Og den er glimrende til at holde en iPad også.
      Og præcis! Diskokuglen gør det hele lidt mere festligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *