Min yndlingsnabo må ubetinget være Godsbanen og i særdeleshed Kakaobar. Det er et af de bedste steder at gå en tur, slentre rundt på må og få, sidde og chille med byens bedste kakao, kigge på folk der skater og spiler basket. Når jeg løber, sørger jeg altid for at løbe igennem Godsbanen for at suge lidt af stemningen til mig.

DSCF2412

DSCF2410

DSCF2419

DSCF2414

DSCF2421

DSCF2413

DSCF2409

Den lune og solrige efterår har budt på mange gode stunder, så jeg har kunnet tilbringe en del øjeblikke her. Jeg elsker, hvordan at stedet er evigt forandeligt – der sker altid noget nyt og fedt, og så er stedet for alle, gamle som unge. Om aftenen er det et fedt sted at gå i byen med både Kakaobar/Double Rainbow, B-huset og Radar, her er teater med Teater Katapult, fede konferencer og seminarer finder sted her, ligesom her er forskellige markeder. Senest har stedet lagt hus til et hjemløse-telt, huset studerende og en række kreative entreprenører.  Det er da summen af et fedt sted.

Har I et særligt sted, som I holder af?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Efterårsdage på Godsbanen”

  • Jeg er helt med på, hvad du mener 😉
   Og hvor ser Karolinelund fedt ud – det minder mig om sådan et amerikansk forladt tivoli – på den fede måde forståes.

 1. Godsbanen er sådan et dejligt sted! Har næsten lige haft valgfag som forgik dernede. Det var simpelthen så skønt at være en del af miljøet og alle de kreative sjæle dernede.

  Jeg besøgte for første gang kakaobar der – og der er ingen tvivl om jeg nok skal vende tilbage. Mums!

  • Fedt sted at have et fag! Jeg tog faktisk et en-dagskursus i photoshop i deres grafiske værksted.

   Og fedt, at du også er fan af Kakaobar – det er sådan et hyggeligt og fedt sted. Og kakaoen er jo virkelig god!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *