…står der disse sager. Jeg er grundlæggende en meget trofast forbruger. Når jeg først har fundet de produkter (og rutiner), der virker, så køber jeg dem igen og igen. Men her på det seneste har et par nye favoritter sneget sig ind og for en stund udskiftet de sædvanlige produkter og rutiner. Det er både sundt ifht. allergi at skifte lidt imellem produkter (især når jeg jo ikke som sådan undgår allergifremkalende produkter – jeg har eksempelvis ikke noget imod æteriske olier), og så er jeg altid lydhør efter at få set mine rutiner og vaner efter i sømmene.

Fælles for mine produkter er, at de skal være “grønne” og uden mistænkte hormonforstyrende stoffer. Derudover skal de være milde og passe til min hudtype, som er tør, men med tendens til urenheder som milier. Derudover er det et stort plus, hvis mine rutiner er simple, og kan gøres i et snuptag (i hvertfald for dagligdagsprodukterne – i weekenden bruger jeg gerne lang tid. Men mere om det en anden god gang).

DSCF2552

  • Ansigtsmist fra Jurlique: Inden jeg putter olie og/eller creme på mit ansigt, sørger jeg for at forberede huden med et par sprøjt af denne mist. Derudover kan jeg finde på at bruge den i løbet af dagen, hvis min hud trænger til en kærlig opfriskning, eller hvis mine kinder er røde og varme.
  • Ansigtsolie fra Trilogy (modtaget i gave): Certified Organic Rosehip Oil fra Triology er et af de slags produkter, der bare gør underværker for min hud – ligesom den gode, gode olie fra Zinobel også gør det. Jeg anvender den dagligt for at beskytte og pleje mit ansigt. Den giver huden en fin glød og passer på den når der er koldt udenfor. Pt. bruger jeg den sammen med den tilhørende ansigtscreme (modtaget i gave), som er fin nok, men som ikke bliver en gen-køber. Her vender jeg tilbage til Jurlique, Dr. Hauscka, Weleda eller også vil jeg prøve cremen fra Embryolisse, som jeg har læst meget godt om.
  • Konjac Sponge: Jeg har skrevet om den før og gør det igen. Sådan en lille rensesvamp er dejlig og mild at bruge om aftenen til at rense huden med. Jeg bruger derfor ingen andre renseprodukter om aftenen, og jeg nyder at det er blevet lidt mere simpelt og mildt at rense mit ansigt om aftenen.
  • Rensevand fra Bioderma: Den er god nok – alt hypen omkring dette produkt er fuldt fortjent. Den fjerner nemt, hurtigt og gnidningsfrit al make-up uden at give røde øjne.
  • Face Serum fra Karmameju: Denne bruger jeg som nat-serum – og jeg vågner op til et ansigt, som er friskt, roligt og fugtmættet.
  • Dr. Hausckas rensecreme: Har jeg skrevet om igen og igen. Lige nu har jeg faktisk brugt den op, og nu vil jeg prøve IKKE at rense mit ansigt om morgenen (med andet end vand, når jeg alligevel er i bad), og se om det er nok at gøre det om aftenen.

For nyeste viden på en sund-no-bullshit-men-det-må-stadig-gerne-være-lækkert-og-sjovt måde om skønhed tyer jeg altid til Anette fra Beautyspace.

Hvad står der på jeres badeværelseshylde for tiden? Og hvor bliver I opdateret på skønhedsområdet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Pt. på badeværelseshylden…”

  1. Tror da jeg skal prøve den mist fra Jurlique, så mon ikke den kommer på ønskesedlen her op til jul… På min hylde står i øvrigt den lækre night Repair fra Estee Lauder som Anette talte så godt om 🙂

  2. Jeg sværger også til Trilogy’s Rose Hip Oil, det giver mit ansigt fugt og glød.
    Er Bioderma godt til øjenmakeup – kan det bruges til at fjerne vandfast mascara?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *