DSCF2915

DSCF2921

DSCF2924Hvert år til jul har jeg et billede af en bunke pæne, velindpakkede julegaver som ligger sirligt fremme og venter på at blive modtaget af glade gavemodtagere. Sagen er dog den, at jeg faktisk ikke klipper særligt lige, har svært ved at folde papiret pænt og bliver hidsig når gavebåndet ikke krøller, som det skal. Men i år lykkedes det faktisk! Jeg havde købt papir, gavebånd, dymo (smart, når man har en grim håndskrift), mærker og glitterbogstaver i Pandoru Hobby – og så fik jeg lidt hjælp af en ret tålmodig kæreste – til stor morskab for resten af hans familie. Men se lige de gaver!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “It’s a wrap!”

  1. Hvor er de fine.
    Jeg ville også have lavet kort med dymo, men min er desværre gået i stykker, og jeg kan ikke kommen igennem til webshoppen hvor jeg har købt den. Øv med øv på.

    Men smukke gaver har du lavet. Jeg håber julen var dejlig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *