Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år? Jeg tilbragte nytåret i Finsk Lapland nord for polarcirklen sammen med Jonas hos min veninde Outi og hendes kæreste Matti. Vi boede i Ylläs i den fineste lille vinterhytte ude i de laplandske skove.

DSCF2971

DSCF2978

DSCF2972

DSCF3098

DSCF3116

DSCF3156

Nytåret blev skudt igang med den klassiske finske ret tortillas, en tur i sauna og ud i sneen, vi smeltede tin for at forudsige 2015, sang karaoke (som er kæmpe stort i Finland) og senere tog vi på en bar for at høre finsk rap og tisse bag snedriverne. Det var et rigtig godt nytår.

Lapland var: -26 grader, sne, sauna, ski for første gang, pister og løjper, ondt i bagdelen efter et fald på langrend, finske øl, bær, Mummi (et styk Mummikop kom med hjem til samlingen), gensyn med god veninde, finsk, numsen af et rensdyr, hundeslæder, snehotel, mørke, islanterner, høje smalle træer tynget af sne og hvid himmel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Onnellista Uutta Vuotta”

  1. Så fine billeder – noget af en stemning ift. den marts-agtige aften, som Aarhus bød på. Ikke desto mindre havde vi også et dejligt nytår! 🙂

    • Det var et rigtigt Winter Wonderland – meget smukt og eventyrligt. Og en helt anderledes ramme end normalt.

      På trods af kedeligt vejr og stemning, så er det dejligt at høre, at I kom godt ind i det nye år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *