Som mange af jer nok ved, er jeg bidt af en gal cupcake. Og derfor luner det mit lille kage hjerte at høre, at i Århus åbner der en vaskeægte cupcake fabrik. Her kan man melde sig til forskellige workshops, bestille customised cupcakes og meget mere. Jeg er faktisk lidt i tvivl, om det også er en regulær butik, hvor man kan købe en cupcake bare til at tage med og spise med det samme. Men det må jeg finde ud af, når jeg kommer hjem til Århus i pinsen, for Cupcake Fabrikken åbner nemlig d. 10. juni.

Find Cupcake fabrikken på Chr. Wærumsgade 15 på Frederiksbjerg, Århus.

Læs mere om stedet her. (Hvor billedet også er lånt fra)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “CUPCAKE FABRIKKEN”

  1. Tusind tak for omtalen! Til at starte med sælger jeg ikke cupcakes ud af huset, men det er derimod en butik i den forstand at jeg sælger cupcakepynt og tilbehør. Husk at sige hej når du kigger forbi 🙂

    • Det var da så lidt! En så god ide, skal da klart omtales – og jeg er den store (cupcake)bager og -spiser selv, så det var helt naturligt at skrive om Cupcake Fabrikken 🙂 Jeg håber, jeg når at kigge ind til receptionen, da jeg kun er i Århus henover pinsen før turen går tilbage til Berlin. Men når jeg kommer hjem “for good” til Århus, kan jeg garantere dig, at jeg kommer ind og køber kagepynt og kagetilbehør. Held og lykke med det hele 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *