Jeg er jo begyndt at drikke en kop kaffe i ny og næ. Det betyder også, at rendyrkede kaffebarer lige pludselig giver god mening for mig. Forleden tog nogle kolleger og jeg en god kaffepause og trissede ned til Great Coffee efter en kop to-go kaffe.

DSCF3457

DSCF3458

DSCF3454

DSCF3455Jeg er vild med den rå “fabrik møder kaffe-laboratorium” stil, som de har indrettet sig i, og stedet er et mekka for hardcore kaffe-elskere, hvor der kan nørdes igennem med alskens kaffedimseri. Der kan købes specialt ristede bønner fra eget kafferisteri og kaffebrygningsudstyr med hjem, hvis man vil fortsætte kaffe-eksperimenterne derhjemme. Et rent kaffe-porno sted. De har også et hænge-ud-sted, som indbyder til lange snakke og hyggeligt samvær med gode venner.

DSCF3462

DSCF3463

Stedet ligger i en gammel bygning, der tidligere husede et af byens bedste gallerier, gemt omme i en baggård på en gade, der ellers mest huser halv-tacky diskoteker. Hvis man har lyst til at få noget af kaffe-visdommen med derfra udbyder de forskellige kaffe-kurser. Det er så tydeligt, at her er der tale om en passioneret barista, som går op i sit håndværk, og som præsenterer det i lækre omgivelser. Som endnu en anbefalig, kan jeg fortælle, at stedet  i øvrigt har vundet en guldmedalje ved Barista DM i 2015. Det er på en måde skørt, at der kan nørdes så meget over en kop kaffe. Men hvorfor ikke gøre sig umage, når man nu alligevel er igang?

Great Coffee
Klostergade 32H (baggården)
8000 Aarhus C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Great Coffee”

  1. Ja, man kan virkelig mærke, at det er et sted, der går op i kaffe. Jeg kom til at spørge, om jeg ikke måtte få mini eller- letmælk i stedet for sødmælk, og jeg skal lige love for, at der blev rynket på brynet, og jeg tror, jeg fik et “ja, du må få sødmælk”, hehe.

    • Haha, min veninde har oplevet noget tilsvarende ved La Cabra. Hun bad om en kop kaffe med mælk og de kiggede bare vantro på hende.

      Kaffen bliver taget alvorligt, må man sige, hehe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *