I de sidste par dage her i Berlin har det været enormt varmt. Mandag aften blev tilbragt i gode veninders selskab til middag hjemme hos mig, hvor vi var fem piger på 2 kvm. altan. Herefter tog vi i freiluftskino ved Cassiopeia, hvor vi så “The Tree” med blandt andet Charlotte Gainsbourgh i hovedrollen. Hyggeligt at sidde under åben himmel og se film. Tirsdag blev tilbragt på Badeschiff – en strandbar med pool nede i Spree – og det var skønt at duppe sig i poolen, når varmen blev for meget, og lækkert at spise is i solen. Dagen sluttede med en fantastisk burger fra Burgermeister under U-bahn stoppet Schlesisches Tor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “HOT TOWN, SUMMER IN THE CITY”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *