DSCF3761

Forleden lørdag gik Jonas og jeg en tur, hvor vi blandt andet kom igennem latinerkvarteret og den fine bager, 24, hvor vi købte en kokostop og en stadig-lun kanelsnegl. Vi fandt en bænk i solsiden og rendte forbi favorit kaffebaren efter to kopper kaffe. Det er faktisk en helt rigtig måde at holde weekend på. Jeg holder virkelig af gå ture i solskin.

DSCF4446

Noget jeg holder mindst ligeså meget af er at gå ture i Rådhusparken og se de nyudsprunge forårsblomster.  Så kaffe i solen og forårsblomster – foråret er her vist for alvor. (Omend det silende regnvejr udenfor mit vindue gerne må stoppe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Forårshits”

  1. Hvor lyder det hyggeligt! Jeg havde for nogle måneder siden en morgen med en tidlig frisøraftale og da jeg var færdig med ny frisure, gik jeg en tur i Odense før alle butikkerne og bylivet begyndte – det var noget så hyggeligt 🙂

    • Ja, at være alene i byrummet kan være så fint. Nogle morgener hvor jeg står meget tidligt op enten pga arbejde eller træning, er byen endnu ikke stået op, og det er så fint at have gaderne for sig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *