DSCF4482

DSCF4484

Vi er nu i Maj måned, og det betyder at der er under 1 måned til, at Jonas og jeg skal giftes. Jeg forstår simpelthen ikke, hvor tiden den er blevet af. Jeg på en og samme tid glæder mig og samtidigt med at jeg ønsker, at dagen gerne må ligge endnu længere ude i fremtiden. For når vi er blevet gift, så er det ligesom dét. Vi skal kun giftes én gang. Og jeg er så nervøs for at dagen bare forsvinder som med et knips med fingeren.

Jonas og jeg har netop haft vores polterabend. Det er en af de sjoveste dage jeg nogensinde har oplevet, og den dag gik bare så hurtigt. Vi blev begge overrasket derhjemme  kl. 09 om morgenen til hver vores polterabend og kl. 04 om natten, kravlede jeg træt  op på hemsen med en pose fra McD i hånden.

Pudsigt nok vidst jeg godt, at Jonas skulle have sin polterabend, og jeg havde derfor sovet vildt dårligt, fordi jeg var så spændt. Men efter at alle hans venner stimlede sammen på vores 50m2, og jeg undrede mig over, hvorfor de ikke gik, gik jeg hen for at lukke vores hoveddør og blev mødt af alle min søster og mine veninder. Til at starte med undrede jeg mig mest over, hvorfor de stod der. Der gik nok en time eller to før jeg for alvor forstod, at nu var min polterabend igang. Billeder vil jeg forskåne jer for her (de ligger på instagram). Men kort fortalt kan jeg fortælle, at dagen blandt andet bød på tøsehygge i Spanien, vandscooter, blå thor og hot dogs, virkeligt mange shots, dans og grin. Det er ikke alle forundt at have så gode og betænksomme veninder som jeg har – jeg er meget taknemlig for at de er mit liv.

Nu hvor vi er kommet om på den anden side af polterabend, så skal de sidste detaljer også på plads. Jeg skal blandt andet vælge farve på min neglelak! I øjeblikket er jeg ude forskellige nuancer af nude, støvet lilla eller rosa – eventuel en klassisk rød.

Kom gerne med input til neglelaksfarvevalg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Bryllup: Lidt om neglelak, polterabend og om at glæde sig”

  1. Ih hvor er det spændende!! Jeg stemmer for RØD !!! Det er ALTID fint 🙂 Evt den helt lyse !! Glæder mig til at se billeder (af kjolen) og det hele i det hele taget 🙂
    KNUS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *