DSCF4133

DSCF4254

DSCF4135

DSCF4136

I NYC fik Stine og jeg lynhurtigt et favorit morgenmadssted – The Butcher’s Daughter. Stedet serverer øko-vegetar-, og hvis man ønsker det; glutenfrit mad. Her kunne vi starte dagen med bagels med grøntsager og æg og de lækreste juices og smoothies, imens vi kunne sidde ved de store vinduer og se New York vågne op. New York er i øvrigt helt klart en B-person, der foretrækker at være oppe hele natten og sove længe til langt oppe af formiddagen.

Det bedste ved stedet er verdens smukkeste mand, som arbejder der. Han mindede om en blandning mellem André 3000 og den indiske gud Shiva. Høj, spinkelt bygget og med den blideste stemme tog han imod os, imens han stjerneformede næsepiercing blinkede om kap med hans mange andre guldkæder, og hans skjorte med kalvekrøs og flæseærmer stak ud under hans t-shirt med den påtrykte tekst: “We serve fancy kale”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *