Jeg er jo lidt af en shampoo-snob, og kan have svært ved at vaske mit hår i ækle almindelige shampoo’er købt i det lokale supermarked (for tænk dog på, hvad der kan ske med mit fine prinsessehår – det kan falde af i store totter eller blive totalt misfarvet af at bruge supermarkedsshampoo). Indrømmet, jeg er nok en smule hysterisk, og når alt kommer til alt, skal shampoo jo bare gøre håret rent. Men stadig, så elsker jeg lækre shampooer.  Jeg må sige, at Aveda shampooen her lever op til alle mine krav: Naturligt, velduftende, fin emballage (indrøm det nu – en lækker emballage er halvdelen af et skønhedsprodukt!) og så er det faktisk en volume shampoo, som giver fylde i håret. Bonus: Aveda er billigere her end i Danmark.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “AVEDA”

  1. Aveda er også bare creme de la creme til håret.. Plejer at købe det med hjem fra London. Men hvis det er billigere i Berlin også skal det da også med hjem i kufferten i Juli. Så kan jeg også lige få en adresse af dig til hvor jeg finder det 🙂

    • Det er nemlig billigere i Berlin (omend det stadig er lidt dyrt for shampoo). Men tilgengld må jeg isge at Aveda virkelig er lækkert, så skal klart have lidt med hjem herfra. Der ligger en Aveda salon her et par gader fra, hvor jeg bor, en på Oderbergerstr. og så på Ku’Damm.

    • Hej June – først og fremmest undskyld mit sene svar, jeg har været på ferie hjemme i Danmark.
      Kevin Murphys produkter er også rigtig lækre – der er jeg glad for deres styling produkter som fx. voksen i den blågrå bøtte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *