Lækker hindbærkage spist på Kastanienallee.

Shopping (eller rettere butikssurfing) i Mitte

Monsieur Vong – det bedste sted at spise i hele Berlin.

Noget af det bedste ved Berlin…

Jordbærsæsonen er startet i Tyskland

Urban Gardening

East side Gallery

Dans ved Beachbar Yaam.

I Kristihimmelfartsferien havde jeg besøg af Pernille, som jeg kender helt tilbage fra folkeskolen. Berlin viste sig fra sin bedste side med 30 graders højsolskin – selvom det var en hurtig weekend fik vi set lidt af hvert.
Lige om lidt er jeg på vej ud af døren, for jeg skal nemlig hjem til Århus et smut. Fejre min mors 50 års fødselsdag og se ham, den søde derhjemme. Yeah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “FEIERTAG”

 1. Hørt! Monsieur Vuong ER bare det bedste spisested i Berlin 🙂
  Jeg har en af de dersens tyske “vælte-dukker” (købt i Alte Schönhauser Str) og skal faktisk have en mere med hjem næste gang i en lidt anden udgave.. De er så fine 🙂

 2. Billedet af “væltedukken” eller hvad de nu hedder er faktisk taget på Alte Schönhauser – i en butik lidt ala 1000 ting i Århus. De er rimelig kitschet 🙂

 3. En væltedukke er det noget i har? Og hvad koster den. Den skal sendes til Kbh N. Ville gerne have den i blå hvis det er muligt.

  Mvh
  Connie

  • Hej Connie,
   og beklager det sene svar, men jeg har været ude at rejse i tre måneder. Jeg tror du har misforstået min blog. Jeg er ikke en butik 🙂 Så jeg har hverken en væltedukke eller andet at sælge dig. Denne væltedukke fandt jeg i en butik i Berlin, da jeg boede der for nogle år tilbage. Håber du finder en.
   Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *