Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “”

  • Hej Joanna,
   Hvis det var som sælger, så var det i Århus Studenterhus, hvor en bod koster 175 kr. Jeg ved også, at der vil blive afholdt nye loppemarkeder i Århus i Mølleparken, som eftersigende også skulle være rigtig hyggelige.

   Ellers så bor jeg jo i Berlin lige for tiden, og her har jeg også været på nogle forskellige loppermarkeder. Jeg kan anbefale Mauermarkt i Prenzlaur Berg. U2 kører der til, stå af ved Eberswalder str. Ellers kører tram M10 også dertil. Dette er det største loppemarked i Berlin, med en rigtig god steming – sådan lidt Festivalagtigt. Der bliver spillet musik rundt omkring, på plænen ved siden af boderne bliver der leget og spillet frisbee, gynget i det store gynger, synget karaokee og spist frokost. Man kan købe en masse lækkert mad der i de forskellige boder. Her er mulighed for at gøre en masse fund indenfor tøj, billeder, smykker, solbriller, tasker

   I Friedrichshain kender jeg til to loppermarkeder: BOXI ved Boxhagener parken, som er billigere og mindre end Maurmarkt. Her kan man finde finde møbler, plakater, smykker,tøj og forskelligt nips.
   Så er der også loppemarkedet ved RAW på revaler str. Lidt mindre. Her er en del junk, men man kan også gøre nogle gode kup. Her er altid et lille liveband, der spiller og stemingen er vældig Berliner chick.
   Tag M10 eller S-Bahn eller U-Bahn U1 til Warschaur Str.

   Ved Arena i Kreuzberg er der et kæmpe loppemarked. Mest skrot og junk, elektriker ting, ledninger og kabler. Men det er så stort, og man burde sagtens kunne finde lidt guld indenfor smykkeverden. Selvfølgelig også en masse gamle radioer, kameraer, vinyl afspillere og den slags. Desuden bliver der solgt en masse pelsfrakker, hvis det var noget.
   Alle disse loppemarkeder er om søndagen.

   Om lørdagen er der madmarked ved Kollwitzplatz i Prenzlaur Berg, som også er et besøg værd. Og i Kreuzberg ved Bergman str. er der et stort tyrkermadmarked. Dette har jeg ikke besøgt endnu, men det skal jeg faktisk i dag.

   Jeg håber, du kunne bruge mit svar til noget. Ellers så skriv endelig igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *