Igår sov vi længe og havde tømmermænd. Vi tog på RAW loppemarkedet ved Suicide Cirkus ved Revaler str, som er et af mine favorit loppemarkeder her i Berlin. Det er ikke så stort, men lille og alternativt og stemningen er hyggelig og rolig. Vi fik en omgang paella, som smagte fantastisk – Jonas købte et par solbriller, og jeg købte en halskæde – vi har begge dele på på billederne. Senere fik vi is (min er med hvid chokolade og jordbær sorbet med mynte) og tullede lidt rundt. Søndagen sluttede med en helt igennem fantastisk Bright Eyes koncert. Dejlig søndag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “SUNDAY SUNDAY”

  1. Det var også super hyggeligt – det er svært at sætte fingeren på, hvad det er, men Berlin er bare bedst om søndagen. Stemningen er bare helt speciel.
    Og så var Bright Eyes jo en fænomenal måde at afslutte søndagen på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *