Se, hvad Jonas har købt. En Fjællræven rygsæk. Jeg har i noget tid overvejet, om jeg skulle erhverve mig sådan én. Jeg har nemlig kun en meget upraktisk taske til at fragte min bærbare computer + diverse bøger + madpakke + andet ragelse, som medfører, at jeg altid har rimelig ondt i skulderen af at slæbe på al den habengut, som man nu engang har brug for  at klare sin dagligdag. Men jeg ved simpelthen ikke om jeg er en rygsæk kind of girl, og om den lugter lidt for langt væk leverpostej, fodformede sko og hu-hej for praktiske mig. Jeg har set den i en gul version, som er rimelig fin – og prisen hernede i Berlin er rimelig god på dem. Så hvad synes I? Skal jeg købe mig en Fjællræven, eller skal jeg lade vær? Og har I andre bud på en praktisk taske, der kan indeholde en 13″ bærbar + diverse andre livsnødvendigheder, så skriv endelig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “FJÆLLRÆVEN”

 1. Den er da SLET ikke stor nok til dine livesnødvendigheder!
  Michelle, du er en kvinde, og intet mindre en 30L vil være tilstrækkeligt! 🙂

  • Hehe 😀 Du har nok ret – jeg er hvertfald ret god til at få pakket lidt mere end nødvendigt er.
   Måske jeg også bare kunne få mig en trolley-kuffert?

  • Uh, en bayswater ville jeg nu også gerne eje – men den er jo heller ikke så praktisk igen, får du ikke ondt i skulderen af at slæbe på den?
   Men jeg kan jo selvfølgelig godt eje en Fjællræv OG så se, om jeg kan finde et mere chic alternativ 😉

 2. Tænk jeg synes faktisk den er en af mine mest praktiske tasker, hehe 🙂 (selvfølgelig er fjällräven mere praktisk) men alt kan være i den… Får kun ondt i skulderen, hvis jeg har bærbar i den 🙂 Men når jeg har bærbar med, har jeg ofte været til undervisning, også er jeg på cykel, hvor den bliver slæbt rundt i min cykelkurv 🙂

 3. Jeg synes dog tit, jeg er endt med at skulle gå lidt rundt med min bærbare, så den er ikke kun smidt i cykelkurven. Og jeg gider simpelthen ikke at forslæbe mig mere. Så jeg må se mig om efter noget mere praktisk.

 4. Jeg har to – det er svært at begrænse sig når tasken findes i så mange fine farver.. Så har en sort og en rust orange. Bruger dem heller ikke konstant, men når jeg skal til yoga og på tur 🙂

 5. Ej, jeg tror jeg er ved at være overtalt. Tasken ville jo også være god til når jeg skal til fitness! OG den kan indeholde min computer. ++!

  Så er spørgsmålet bare – hvilken farve? Har øje på en gul, men ville jeg blive gladere for en sort?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *