I lørdags holdt Sofie og jeg afskedsfest for alle vores venner i Berlin – på én gang, var det en sjov og vild fest, men samtidigt var det også vemodigt, for der er mange personer, vi nok ikke kommer til at se igen – om ikke andet så ikke før om lang tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “LAST PARTY”

 1. Håber i havde en fantastisk fest og at du nyder den sidste uge som Berliner!
  Glæder mig til vi ses til “den grimmeste” 🙂

  • Det havde vi. Et rigtig brag af en fest!
   Den sidste uge som Berliner vil blive nydt i fulde drag.
   Vi i Århus 🙂

 2. Åh, vi holdt farvelfest i fredags. Det er forfærdeligt at skulle sige farvel. Er ked af, jeg ikke opdagede din blog lidt før, det er sjovt at have en ligesindet at følge med hos 🙂 Håber, du nyder de sidste dage!

  • Ja, det er SÅ sørgeligt. I dag er sidste aften jeg skal ses med mine bedste veninder hernede fra.
   Ville også ønske jeg havde fundet din blog før – så kunne man virkelig have inspireret hinanden 🙂 Fortsætter du med at blogge når du kommer hjem?

 3. Du ser simpelthen fantastisk ud!!!
  Selvom det var vemodigt for dig, ka jeg slet ikk vente til du kommer tilbage til DK 🙂

 4. Tusind tak skal du have Tina 🙂 Jeg har dog mistet halvdelen af mit hår til en sindsyg frisør hernede, så håber jeg kan opnå et ligeså fantastisk look med det nye :S

  Det var rigtig vemodigt, men jeg glæder mig også til at komme hjem. Rigtig meget endda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *