I morgen skal jeg klippes! YAY! OMG jeg trænger virkelig også til det efterhånden. Jeg har en hvirvel, som har forårsaget, at jeg har lidt af kronisk dårlige hårdage det sidse lange stykke tid. Så jeg glæder mig til at sidde i frisørstolen og blive nusset lidt om. Faktisk er det en julegave fra Jonas, som gav mig et gavekort til Birthe Gleerup – jeg synes, det er en rigtig god julegave, og det er virkelig noget, jeg sætter pris på! Faktisk er gavekortet på så højt et beløb, at jeg også kunne få farvet mit hår, men jeg har besluttet mig for at beholde/gå tilbage til min naturlige hårfarve. Jeg prøver på at være en naturella, og det er virkelig en kemibombe at få farvet hår (plus at det er dyrt i vedligeholdelse), og derudover kan jeg ikke lide, når man kan se at hår er farvet, så hello leverpostej 🙂

Jeg satster lidt på noget hår ala det her:

Jeg har dog lidt mere sul på kroppen end modellen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *