Medier og teknologi

Nyt kawaii cover

Jeg har fået et cover til min mobiltelefon. Jeg kan virkelig godt lide folks reaktion, når de ser det. De bliver somregel meget betagede, og spørger om de må prøve at røre ved det. Det må de gerne.

Dernæst spørger de, hvor man kan købe sådan et cover. Det kan man lige her på Etsy af den sødste sælger. Det er altid godt med et skud japansk kawaii i løbet af ens hverdag.

Ny telefon: Huawei

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Huawei.

Jeg har længe gået og overvejet at anskaffe mig en ny telefon, og da jeg så var så blev kontaktet af Huawei, som ville høre om jeg var interesseret i at modtage deres nyeste skud på stammen – en Huawei Ascend P7 – tænkte jeg mig lidt om, (jeg overvejede blandt andet, om der skal være kommercielle indlæg her på bloggen), men jeg endte med at takke ja – blandt andet for at kunne forkæle jer læsere lidt. Læs med længere nede.

Men også fordi jeg længe har overvejet at anskaffe mig en Android-telefon. Her kan man virkelig customize sin telefoninstallere flere forskellige widgets, så jeg nu kan se alle mine instagram-billeder direkte i menuen, have mine favorit-kontakter direkte i menuen og styre Spotify direkte fra startskærmen – blandt andet. Derudover så snakker den rigtig godt sammen med forskellige Google-services: Udover gmail, så er der direkte adgang til mit googledrev, så det er super nemt at synkronisere mine filer fra computeren.

Det er en flot telefon med en storm skærm – perfekt til at læse blogs, se film på og tulle på Pinterest. Derudover er den dejligt flad, så den snildt kan være i fest-clutchen. Det er en rigtig kamera-telefon, som tager knivskarpe billeder også i situationer med dårlig belysning, og så er for-kameraet opgraderet, så det er muligt at tage gode gruppeselfies. Jeg overvejer næsten at lade mit kamera blive hjemme fra Roskilde Festival, og så kun bruge min telefon.

Alt i alt er jeg rigtig tilfreds med min nye telefon, som jeg glæder mig til at få brugt noget mere. (Jeg skal blandt andet have fundet en bedre “alarm-lyd” – sikke et chok jeg fik i morges!)

Og i næste uge kan én af jer være så heldig at vinde en telefon magen til min. Watch this space.

Hverdagsluksus

I søndags mødtes nogle veninder og jeg til brunch hjemme hos mig. Der blev snakket, drukket kaffe, spist, strikket (ikke mig!) og hilst på lille Anker, som kom til verden for en måned siden. En af veninderne havde taget en lille værtindegave med i form af lækker chokolade og god the. Det er gode veninder, der lige ved, hvad man synes, der er godt til et lille luksusmoment i en travl hverdag.

Det er blandt andet hverdagsluksus for mig, når:

  • Jeg kan se en række Gossip Girl afsnit på netflix og svælge i teenageintriger og pæne kjoler.
  • Spise chokolade og drikke god the.
  • Vi veninder ses, spiser og hygger, og kan slappe af i hinandens selskab.
  • Jeg bruger tid på at pleje mit ansigt med god ansigtsmaske og bruger tid på at lægge neglelak.
  • Der står blomster i lejligheden.

Hvad giver jer følelsen af luksus?

Ps. Kig i øvrigt forbi den fine og hyggelige blog The Luxury Factor, når I skal have et skud hverdagsluksus.

Ugens blogger

For noget tid siden var jeg “ugens blogger” hos Kathrines blog. I kan læse interviewet her, hvor jeg svarer på nogle spørgsmål angående mit forhold til min blog. Nå ja.. og så er jeg ved re-designe bloggen lidt. Jeg trængte til luftforandring. Jeg håber, at I kan lide det?

Gæsteindlæg

Jeg er blevet interviewet af Kathrine om lidt forskellige tip til Aarhus. Her fortæller jeg blandt andet, at Cafe Englen laver en særdeles syndig kakao, at det er hyggeligt at gemme sig på Sigfreds kaffebar, at jeg gerne spiser frokost hos Juliette og danser på Café Paradis. I kan læse interviewt her.

I NEED YOUR HELP

Som jeg skrev om engang, så er jeg ved at tage mit sidste fag inden specialet. Det hedder “Sociale medier, motion og livsstil”, og er mægtig spændende. I den forbindelse er jeg ved at skrive eksamensopgave, hvor jeg sammen med min eksamensmakker vil undersøge visuelle sociale medier. Jeg vil høre, om I har lyst til at hjælpe mig? Hvis I bruger Instagram og/eller Pinterest, så vil jeg vildt gerne snakke med jer.

Jeg skal bruge nogen til et fokusgruppeinterview tirsdag d. 20. November 17.00 – 18.30 i Aarhus N, hvor vi skal snakke om Instagram.

 

Og jeg skal brugen nogen til et fokusgruppeinterview onsdag d. 21. November 17.00 – 18.30 i Aarhus N, hvor vi skal snakke om Pinterest.

Hvis I ikke ved, hvad et fokusgruppeinterview er, så kan jeg fortælle, at det egentlig bare er en form for samtale med en gruppe mennesker. Det er somregel vildt hyggeligt, og man går derfra med ny indsigt. Min makker og jeg sørger naturligvis for, at der vil være kage, the, kaffe og frugt i rigelige mængder.

Man må gerne tage en ven med, hvis denne også bruger enten Instagram eller Pinterest. Hvis I nu kender nogen, der kender nogen, der bor i Aarhus (eller omegnen) som bruger disse medier, vil I så ikke dele det her blogindlæg med dem? Så vil jeg blive SÅ glad. I kan bare skrive her i kommentarfeltet, hvis I har lyst til at være med – så kontakter jeg jer.

 

IN MY BAG

 

1) Jeg kører “taske-i-taske”-tricket, hvor jeg har mine små ting i en lille clutch. Og så er jeg altid klar til fest med denne her.
2) En lille hårbørste til pandehåret og uglede lokker.
3) Håndcreme fra NUXE – der findes ingen bedre håndcreme end denne. Færdig. Bum.
4) Pt. bruger jeg en læbepomade fra Carmex.
5) Min kalender med ugeoversigt fra Taschen. Min kalender SKAL have en uge-oversigt.
6) En lille notesbog, til tanker, gode ideer, indkøbslister og interviews i forbindelse med arbejde.
7) Min mintgrønne pung købt i Kauf Dich Glücklich i Berlin.
8) Jeg har altid en stiftblyant og en kuglepen på mig.
9) Min iPhone og det allerfineste cover, som er købt i Vietnam. Miauw!
10) Mine røde urban ear hørebøffer er uundværlige.
11) Solbriller – man er vel lidt rock?

ONE YEAR AGO

“Indenfor hos…”

(Billede lånt fra http://www.Bakgaardogco.com)

Mig! Jeg har nemlig haft besøg. Af Trine fra bloggen Bakggard og Co. Hun var en bramfri gæst, der åbnede mine skabe, klatrede op på hemsen og kiggede på mine badeværelseshylder, alt imens hun knipsede løs med kameraet. Det er der kommet et rigtigt fint blogindlæg ud af. Det synes jeg, I skal klikke forbi og læse – og det kan I gøre lige her.

Hvor er det i øvrigt sjovt at se ens hjem og ens stil beskrevet via andres øjne og kameralinse (gennemført stil?! That’s a first!). Det er både flatterende, men jeg bliver også en lille, bitte smule genert over at se mig selv og mit og min kærestes hjem på den måde. Jeg håber, I vil tage godt imod blogindlægget.

 

LEGO HIPSTERSTYLE

1) Lonnie og Jens er taget ud i deres kolonihavehus. Hans Fjällräven er pakket og Lonnie har husket sin iPhone, så hun altid kan twitte.

2) Deres lille kolonihavehus er hyggelig indrettet. De har foreksempel hængt et stort kort over Berlin op i stuen.

3) Jens sidder på altanen, hvor de har gang i deres urban gardening projekt med blomster og tomatdyrkning. Han tjekker lige mail på sin Mac og arbejder med noget vigtigt og kreativt.

4) Lonnie er træt og er gået i seng. Inden hun falder i søvn, tjekker hun lige instagram på sin iPhone.

5) Jens og Lonnie ejer en Christianiacykel. Jens,han cykler og Lonnie snakker i sin iPhone.

6) Jens og Lonnie har lige været på loppemarked, hvor de fandt en flot autentisk kiste, hvor de vil opbevare alle deres sneaks. Lonnie tjekker ind på foursquare, da de kommer tilbage til kolonihavehuset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...