Give away

Naturlig skønhed

Pyha, det har været en lang uge fyldt med travle dage på arbejde og en fyldt aftalekalender efterfølgende. Og næste uge fortsætter i samme tempo, så her i weekenden har jeg slappet så meget af som overhovedet muligt. Men en af de sjovere aftaler i kalenderen i denne uge var besøget hos butikken Naturskøn, hvor jeg sammen med nogle andre blogger-piger blev præsenteret for en række nye spændende, lækre øko-produkter. Som jeg vender  tilbage til en anden gang. For der var bestemt nogle produkter, som kandiderer til at komme på ærespladsen på badeværelseshylden.

Naturskøn har netop lanceret deres onlineshop og i den forbindelse, har de udskrevet en konkurrence, hvor man kan vinde denne fine goodiebag, som indeholder fine produkter fra Rudolph Care, REN, Suki, Jurlieque og Kure Bazaar.

Konkurrencen foregår ovre på Instagram, og du deltager ved:

  • At følge @Naturskon på Instagram
  • Uploade et billede, som viser, hvad du forbinder med naturlig skønhed. Hashtag det med #visosdinnaturligeskønhed
  • Tag derefter både @Naturskon og mig (@michelle_bach)
  • Det er et krav, at du har en åben instagramprofil.

Det er ikke sikkert, at det er en af mine læsere, der vinder – det kan også være nogle af de andre blogger-pigers læsere. Men jeg krydser fingre for jer!  Vinderen bliver annonceret på Naturskøns instagramprofil d. 1. september. Held og lykke!

Give-away: Vind en Huawei Ascend P7

Obs! Konkurrencen er lukket for deltagelse nu. Der er blevet trukket en vinder via random.org, og det blev Mia, der foreslog app’en “a beautiful mess”, der vandt. Hun er blevet kontaktet direkte. Tak til jer alle for at deltage!

Så er jeg klar til at skyde bloggens største give-away igang. Jeg har i samarbejde med Huawei mulighed for at forkæle en af jer med en spritny, lækker mobiltelefon nemlig en Huawei Ascend P7. Det er en rigtig kameratelefon, og selvom jeg har haft meget travlt på arbejdet og derfor ikke helt så god tid til at komme ud på opdagelse med kameraet, så kan jeg se, at det tager nogle helt og aldeles knivskapre fotos. En ting, som jeg har bemærket, og som jeg synes er brandgodt, er at det er lynende hurtigt til at tage billederne.

Nedenfor kan I se lidt eksempler på, hvilke billeder man kan tage med Huawei’en. Især fotoet med blomsterne synes jeg viser, hvordan kameraet er godt til at indfange mange farver og nuancer, og billedet ved åen viser, hvordan det også er godt til at lave dybde i billederne.

For-kameraet på telefonen er også særdeles godt, og er knivskarpt til at tage selfies eller sågar et gruppebillede. Jeg har dog hverken set særligt pæn ud eller været social de sidste mange dage, så jeg har desværre ikke haft mulighed for at tage nogle af den slags billeder endnu.

Hvis I ellers vil se, hvilke billeder man kan tage med telefonen, så følg med ovre på Instagram, hvor jeg løbende lægger billeder op taget med telefonen, og ellers kan jeg forestille mig, at nogle af billederne her på bloggen også vil blive skudt med telefonen – for eksempel når jeg på tirsdag tager på Roskilde Festival.

For at deltage i give-away’en skal du:

  • Lægge en kommentar nedenfor inden mandag d.30. Juli kl. 23.59, hvor du giver mig dit bedste mobil/smart phone/ tablet/ device tip. Det kan være en anbefaling til en fantastisk fed app, et link til en hjemmeside, hvor man kan købe det vildeste telefon-lir (jeg er en sucker for den slags!) eller hvor man kan købe pæne sleeves til iPad’en. Det kan også være, hvordan man bedst udnytter sin telefon, et strømsparetip, hvordan man bedst opbevarer sin smartphone eller meget andet. Hvis der kommer mange gode forslag og tips, så samler jeg dem måske i et blogindlæg for sig.
  • Skrive din e-mail (bare i feltet beregnet dertil), så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder.
  • Jeg trækker en vinder tirsdag morgen og giver vinderen besked med det samme via e-mail. Vinderen bliver fundet via lodtrækning.

Jeg glæder mig til at læse jeres tips!

 

Give-away: Lynhistorier

Jeg er så heldig at været stødt på to-mandsvirksomheden Klodshans for viderekomne – en konsulentvirksomhed, der er funderet i eventyrfiguren Klodshans. Han er får det bedste ud af det, han nu engang har – blandt andet end ged, en død krage, en lomme fuld af mudder og en masse charme, og ender faktisk med prinsessen og det halve kongerige. Med dette mindset arbejder Klodshans for viderekomne for, at vi får udnyttet vores fulde potentiale. Det kan både være fagligt, men også som historiefortæller. For vi bærer alle sammen på historier, der bare venter på at blive fortalt. Til det sidste har Klodshans for viderekomne blandt andet udviklet spillet, Lynhistorier. Uden at forklare reglerne helt til bunds, så er det et spil, hvor alle vinder – man deltager ved at fortælle og lytte. Spillet bliver forklaret således: Lynhistorier er skabt for at lokke historier fra det virkelige liv frem. Vi er allesammen fulde af dem. Nogle gange skal de bare hjælpes lidt på vej”.

Jeg har mødt på Pernille fra Klodshans for viderekomne et par gange i forbindelse med mit arbejde, og derudover har jeg deltaget i en workshop i forbindelse med netværket Ladies First – et netværk for unge foretagesomme kvinder, som jeg også kan anbefale jer at tjekke ud. Men Pernille, med hendes meget karismatiske væsen, og hendes metoder er meget sympatiske, og det er virkelig sjovt at være tvunget til at fortælle historier. Derfor er jeg glad for at kunne udlodde et spil Lynhistorier til én heldig læser.

For at deltage i give-away’en skal I blot fortælle mig en god historie på udfra ét af de tre fortællekort, I kan se på det sidste billede: “En øjenåbner”, “Vi var mange i bilen” eller “Min tidligeste erindring”.

Der er ingen krav til jeres historier: De må være korte, lange, gode, kedelige, sjove, triste, sørgmodige – bare de tager udgangspunkt i jer selv. Herefter trækker jeg lod blandt alle deltagere. I kan deltage indtil 3. søndag i advent d. 15. dec. kl. 15.15. Husk at skrive jeres mail i mailfeltet (det er kun mig, der kan se den), så jeg kan kontakte den heldige vinder.

Det er noget nær den perfekte mandelgave eller måske som en god gave til en hel venindeflok, hvor man trænger til at “ryste posen” og høre nye historier. I kan læse mere om Lynhistorier her og om Klodshans for viderekomne her.

Style me Betty konkurrence vindere

* Stor fanfarre*. Så kan de to vindere af et gavekort på 500 kr. til netbutikken Style me Betty endelig offentliggøres. Det blev… *tromme, tromme*:

Rockulla, der ville fuldende sit pinup/rockabilly look med denne jakke og denne nederdel. Dertil ville hun have et par blå lak balerinaer på til og en kirsebærhalskæde og rød læbestift. Og hun ville ikke kunne få smilet af sine læber.

Og

Ida Rud, der skal til sin fætters bryllup i Verona til sommer, og som vil danse i denne kjole med  sommerkulør, røde kinder, glimt i ørerne og et par flettede peeptoe med kilehæl i en sand kærlighedsrus.

I modtager en mail fra Tanya, Style me Betty 🙂

Tusind tak til alle jer der deltog. Det var SÅ hyggelig læsning.

Konkurrence – vintage clothing

Som I nok ved, så er jeg virkelig glad for secondhand og vintagetøj. For mig er det med til at gøre et outfit personligt, og jeg kan godt lide tanken om, at det stykke tøj jeg har på er unikt. Derudover synes jeg, at det er tiltalende, at der findes tøj, der kan holde flere generationer, og dermed have en mere bæredygtig holdbarhed. Alle de ovenviste outfits indeholder vintage- og secondhandtøj. Jeg finder primært mit secondhandtøj i fysiske genbrugsbutikker – både i Røde Kors versionen, men også i de mere sortede og lækre vintagebutikker. Jeg har faktisk endnu til gode at shoppe secondhandtøj på nettet (ser man bort fra nogle handler på Trendsales). Men jeg ved, der er mange, der har svært ved at shoppe secondhand, så jeg tænker, at det måske kunne være en start at shoppe vintage online? Der skal man ikke stå og rode bunker af tøj igennem, og der er allerede sorteret for én på forhånd.

Tanya har lavet den fine online vintageshop – Style Me Betty, som forhandler vintagetøj, og jeg har teamet op med Tanya, som sponsorer præmierne i denne give-away. Hendes webshop er rigtig fin, og hun har formået at opbygge et lækkert retrounivers, og der er virkelig nogle fund derinde til nogle virkelig rimelig priser, især hvis man sammenligner med andre deluxe secondhandbutikker. Der er især nogle kjoler, som jeg sukker lidt over, som kunne være så fine her til foråret og sommeren.

Præmierne:

1 gavekort på 500 kr. til 2 læsere!

Alt du skal gøre for at vinde er at smide en kommentar i indlægget her, hvor du skriver, hvilket item fra Style Me Betty du bedst synes om – og gerne med et par ord om hvorfor, og hvordan du ville style det, inden søndag d. 24. marts til midnat. Jeg trækker en vinder d. 25. marts.

AND THE WINNER IS…

Vinderen på musik-give-away’en, hvor jeg ikke nåede at trække en vinder, inden jeg skulle nå mit fly, er: Katrine. Som iøvrigt har den hyggelige blog “a photographic fairytale”. Katrine, du får lige en mail.

Tak fordi I deltog i den lille lodtrækning, og tak for jeres gode musikanbefalinger. I har MEGA god musiksmag 🙂

IMPULSIVE SUNDAY GIVE-AWAY

Idag var sådan en søndag, hvor der blev impuls ryddet op i lejligheden. Tøjskabet fik en tur, en hylde blev hængt op, gamle kasser blev tømt og  og diverse ragelse og tingel-tangel blev slæbt i kælderen (eller de blev lagt i en bunke, som snart skal slæbes ned i kælderen – nu vokser træerne jo heller ikke ind i himlen vel, så små slag, små slag 😉 ) I den forbindelse faldt jeg over nogle CD’er , som Jonas og jeg havde sorteret fra dengang vi flyttede sammen – der var nemlig en del overlap. Dengang gav vi dem til venner og familie, men der var lige disse fire (enormt gode i øvrigt!) CD’er som ikke fik ny ejermand. Derfor tænkte jeg, at jeg vil bruge dem i en give-away.

I får lige nogle ord og et enkelt nummer fra hver plade med på vejen.

Blur – Parklife:
Nu er jeg jo KÆMPE fan af Blur, og jeg kan faktisk huske, at jeg købte Blur’s Parklife i Badstuerock i Aarhus for mange år siden, da jeg stadig gik i folkeskole og jeg tog en pjækkedag, så jeg sammen med min storebror kunne tage til Aarhus.

Parklife er Blur’s tredie studiealbum, som udkom i 1994. På pladen cementeres temaet om den britiske “lower class” gennem en leg med musikgenrer, fra “Girls & Boys” med discobeats til “Bank Holiday”, der flirter med punken til popballader som “End of a Century” og kombineret med nogle syleskarpe og ironiske tekster, der blandt andet beskriver  gråbrune skæbner som de pilsner-drikkende mænd, par der kysser med tøre læber, og mænd der brokker sig over duerne og skraldemænd. Omkvædet i Badhead er ikonisk for pladen: “And I might as well grind and bear it, because it’s not worth a trouble of an argument, and in any case I’d rather wear it like a badhead in the morning”. Iøvrigt kan man se den efterfølgende plade “The Great Escape” (som blandt andet indeholdt Country House), der konkurrerede med Oasis’ album “(What’s the Story) Morning Glory?” om at blive Brit-poppens sande mestre, som del to af historien om de britiske klasser, hvor rammen er om “the upper class”.

Det er virkelig et godt album, og det var virkelig, virkelig svært for mig at vælge kun én sang derfra, men det blev “This is a Low”, som jeg synes er et meget smukt nummer.
http://www.youtube.com/watch?v=otzdBww47XQ

 

David Bowie – Hunky Dory:
Jeg begyndte at lytte til det her album i vinteren 2008, hvor jeg stod overfor nogle store og svære valg, og derfor minder denne plade mig altid om de valg, jeg tog, og som jeg ikke har fortrudt, fordi de førte så meget godt med sig. Pladen er fra 1971, og er en af Bowie’s enormt hitfyldt albums med alt fra “Changes” til “is there life on Mars?”. Albummet er mere poppet og folket end rocket som hans tidligere plader var, og tekstmæssigt er det et meget stærkt album.

Mit favoritnummer fra pladen er (surprise, surprise!) Oh! You pretty things.
Ps. Er jeg den eneste der synes, at David Bowie faktisk er lidt lækker? Selvom han er mega grim?!

 

The Strokes – Is this it?
Pladen fra 2001 minder mig om gymnasietiden, når vi pjækkede fra undervisning og kørte i Christel’s storesøsters bil til Viborg for at tage på McDonald’s. Og øl. Og sommer. Og “good times”. Det er en simpel og straight-up indie-rock plade med catchy sange, som har en støvet, stenet og varm lyd. “Someday” er et nummer, der altid får mit træben til at svinge.

Sigur Rós – Takk…:
Jeg lærte Sigur Ròs at kende på Roskilde Festival i 2007, hvor jeg kan huske at solen bagte, det var bagende hedt under Arena’s pressening, og at det var på en og samme tid en smuk og syret oplevelse at høre og opleve bandet.
Sigur Rós er kendt for de drømmende musikbilleder, som har en lydtapets-funktion, som virkelig tager én væk. Jeg forsøgte at beskrive albummet nærmere, men det endte bare ud i den ene vandede metafor og dårlige kliché efter den anden, så jeg lader vær med at skrive mere nu.

Når jeg hører pladen, så har jeg svært ved at skelne de enkelte numre fra hinanden – jeg lader mig bare rive med at stemningen, så jeg har valgt at anbefale nummeret Hoppípolla, som er “hittet” fra albummet.

 

Det eneste du skal gøre for at vinde disse fire gode CD’er er at smide en kommentar, hvor du anbefaler mig noget musik og så skrive din mail i mailfeltet. Så trækker jeg lod om en uges tid.

Ps. CD’erne er brugte og der er ridser i coverne. Men de virker, og fik jeg nævnt er det er nogle gode albums? 🙂

OG VINDEREN ER…

KATRINE – med denne kommentar: “Om mig: læser til sygeplejerske og skal til februar et semester til Tromsø (Norge), hvor jeg forhåbentlig er så heldig at se Nordlys :)

Jeg har sendt dig en mail.

Tusind tak til alle jer der deltog – det var rigtig hyggeligt at læse alle jeres “tilfældige” kommentarer. Jeg kan konstatere, at der er en del morgenmennesker, der er glad for havregrød, der læser med. Og folk, der kan lide rugbrød og samba. Og nogen der IKKE kan lide chokoladeskildpadder. En der er filmfanatiker, og en der er vild med tysk julepynt. Der er et enkelt kattemenneske, og en juleelsker, der læser med. En enkelt, der piller sin clementin sirligt for derefter at tælle bådene. Og så er der én, der synes fyrene fra Joe and The Juice er nogle lækre studs. Så er der én med str. 37 i sko som er vild med rosenkål (what?!), og en anden der er bange for fugle.

Noget tilfældigt om mig: Jeg er vild med at tulle rundt i Jonas’ brugte t-shirts og mine fluffy hjemmefusser søndag morgen.

Og så vil jeg også gerne sige tak til den ros, der var blandt jeres kommentarer – det luner 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...