Jeg arbejder på det nye layout. Ikke fordi jeg var træt af det gamle, men det var ikke særlig fleksibelt, og jeg synes billederne blev for små, så nu eksperimenterer jeg lidt med wordpress. Lige her i starten er der nok nogle begynderfejl og vanskeligheder. Jeg håber I kan bære over med det, indtil jeg får styr på det.

Du kan læse de gamle blogindlæg her.

Flamingo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Nyt layout – coming up!”

    • Tak skal du have Trine 🙂 Jeg tror ikke, jeg laver synderligt om på det – det vigtigste for mig var muligheden for større billeder. Med tiden kunne jeg godt tænke mig et andet “header”billede øverst. Men det må vente, for jeg er (endnu) ikke en haj til photoshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *