Jeg synes, at Tiger har oppet sig gevaldigt i forhold til mængden af junk, man kan finde i deres butikker. Igår kom følgende ting med hjem: LP rammer, hvor nogle af Kraftwerks artwork skal i, Mary and Max på DVD – en animationsfilm, som jeg på det varmeste kan anbefale – den er meget rørende og varm. Sad vitterligt og tudbrølede og hulkede mig igennem filmen, da Jonas og jeg så den i Øst for Paradis for nogle år siden. En æble.bordskåner, fin, dekorativ OG med en praktisk funktion! Sæbebobler, glowsticks og falsk overskæg – just because, you never now when a fake mustache might come in handy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “TIGER KUP”

  1. Jeg overvejede overhovedet ikke, hvornår jeg kunne komme til at bruge dem. Så skægene og så røg de i kurven med det samme 😀 Er vist ikke så sparsom og betænksom, hehe 🙂

    Og er rigtig glade for alle købene, faktisk. Rammerne er nu kommet op at hænge og æble-bordskåneren pynter fint i køkkenet.

    • De er nemlig rigtig pæne – sorte, skarpe og enkle. Har faktisk lige fået indrammet to Kraftwerk artworks, som er kommet op at hænge i rammerne, og det ser faktisk ret lækkert ud, hvis jeg selv skal sige det. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *