Om søndagen pakkede vi madpakke, kakao og mariekiks med chokolade (de er MEGA gode) og tog s-toget til dyrehaven for at mænge os med rige Hellerup-kvinder og mænd i tweed med blød hat. Der var nemlig Hubertus-jagt, og det ville vi gerne opleve. Luften var tyk af traditioner og hesteduft og stemningen var tæt. Vi så blandt andet en pige, der faldt af sin hest efter et spring, hvor hesten snublede forover, hvorefter den galloperede henover hende. Jeg skreg som en lille pige. Heldigvis kunne hun gå derfra, men løbet var slut for hendes vedkommende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “CPH SNAPSHOTS PART FOUR (HUBERTUS)”

  1. Hey! kom lige forbi din fine blog, og lad mig understrege fin! tænkte på, hvad arbejder med du med/studerer du?

    Hilsen Marie

  2. Julie: Det virkede også voldsomt, men de mere “proffe” tilskuere tog det med ophøjet ro, så det er vist bare et af vilkårene. Men som sagt kunne hun jo gå derfra, og det er da et godt tegn.

    Marie: Mange tak 🙂 Det er dejligt at høre.
    Jeg studerer medievidenskab, og jeg har et såkaldt suppleringsfag i noget, der hedder Visuel Kultur. Derudover så arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder Alexandra Instituttet og udover det har jeg endnu et job, som demopilot på et forskningscenter på universitetet. CAVI hedder det. Titlen demopilot dækker vist bare over, at man kan lave alt muligt. Jeg laver primært kommunikationsarbejde, forskningsarbejde og så viser jeg gæster rundt. Spørg endelig, hvis du vil vide mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *