Her den sidste dag fandt jeg et gavekort til Matas.Ret overbevist om, at der maks kunne være tre kroner på det, var jeg klar på at smide det i skraldespanden, men jeg valgte alligvel at tage i Matas for at se, om der skulle være lidt på det. Og det var en god idé, for jeg endte med at komme hjem med følgende sager uden at betale en krone. Det minder mig om sidste gang jeg fandt en bunke tilgodebeviser i min pung. Ikke dårligt.

Læbestiften er fra Rimmel og enormt pink, eyelineren fra samme mærke og neglelakken fra Essie er farven “wicked” – en flot, dyb, vinrød farve. Så er jeg klar til de kommende julefrokoster – faktisk er den første i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “PARTY”

  1. Det er jo altid godt, at være forberedt til årets første julefrokost ;)! Jeg er vild med neglelakken- må gå amok i neglelak igen, når min baby er født, og glædet mig….

  2. ohhhappy: Uh ja, kan godt forstå du glæder dig til at bruge neglelak igen. Det er sådan en dejlig nem måde at pifte det hele op på.

    Agnes-Victoria: I lige måde 🙂 Det var super hyggeligt!
    Thea: Det skal jeg nok få arrangeret 😉 Det var yggeligt at møde – har lige været inde og tjekke din blog – den er super fin.
    Michelle: Tak og i lige måde – både mht. blog og møde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *